چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

همايش ملي بررسي انديشه هاي فلسفي علامه جعفري در تبريز آغاز به كار كرد

پيش از ظهر امروز
همايش ملي بررسي انديشه هاي فلسفي علامه جعفري در تبريز آغاز به كار كرد
همايش ملي بررسي انديشه هاي فلسفي علامه جعفري پيش از ظهر امروز در تبريز آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمدعلي كي نژاد رئيس دانشگاه هنر اسلامي تبريز پيش از ظهر امروز در آغاز همايش بررسي انديشه هاي  فلسفي علامه جعفري در مصلاي اعظم امام خميني(ره) تبريز با اشاره به لزوم استمرار همايش بزرگداشت علما اظهار داشت: اميد است با برپايي چنين همايش هايي، علامه هايي مانند جعفري از غربت درآمده و افق هاي نظريه براي پژوهشگران باز شود.

وي با اشاره به خاطره خود  در سال 1346 با علامه جعفري اظهار كرد: در آن دوران فضاي دانشگاه تبريز به گونه اي بود كه رئيس دانشگاه تبريز دانشجويان با تفكرات ماركسيسم را اطراف خود جمع كرده بود و حتي حق داشتن نمازخانه نداشتيم.

رئيس دانشگاه هنر اسلامي تبريز افزود: در كل دانشگاه، تعداد دانشجويان مسلمان اندك بود ولي تصميم گرفتيم در اين فضاي حاكم دانشگاه، علامه جعفري را براي سخنراني دعوت كنيم و در آن سخنراني فضايي مملو معنويت در افكار دانشجويان حاكم شده بود.

وي با اشاره به اينكه يكي از دانشجويان زمان اتمام سخنراني علامه جعفري سخنراني اش را سخيف دانست، بيان كرد: علامه در پاسخ به اين جمله وي گفت كه من دقيقاً اين سخنراني را در دانشگاه شيراز داشتم و به گونه اي بود كه خود رئيس دانشگاه مجبور شد در سخنراني شركت كند و در پايان ادعا كرده بود كه صحبت هاي شما را دانشجويان متوجه نمي شوند و بنده نيز جواب دادم دانشجويان متوجه شدند و من خود متوجه نشدم.

رئيس همايش بررسي انديشه هاي علامه جعفري به  خاطره اي ديگر در رابطه با موسيقي هاي مختلف اشاره كرد و گفت: انديشه ايشان محدود به يك علم نبوده بلكه در همه ابعاد علمي متخصص بوده اند.

وي تاكيد كرد: اميد است فرمايشات مقام معظم رهبري در رابطه با تبيين جامعيت افكار و نظريه هاي علامه جعفري حداقل سالي يكبار در دانشگاه هاي مختلف اجرايي شود.

كي نژاد بيان كرد: اين همايش در محورهاي مختلف براي بيان روشنگري هاي علامه جعفري در كشور برگزار مي شود زيرا ايشان مصداق پيروزي افق هاي دانش بر جهل است.

انتهاي پيام/60027 /30/
منبع خبر: