چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

جدي نگرفتن انجمن هاي علمي از نقاط ضعف است

دبير اجرايي پنجمين كنفرانس بين الملل كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون گفت: جدي نگرفتن انجمن هاي علمي، يكي از نقاط ضعف است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از شيراز؛ سيد علي اكبر صفوي دبير اجرايي پنجمين كنفرانس بين الملل كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون در حاشيه اين كنفرانس گفت: نسل چهارم فناوري با عنوان انقلاب صنعتي دنيا را متحول كرده است و براي رسيدن به اهداف صنعتي و علمي بايد اين طرح را در ايران اسلامي اجرايي و گسترش دهيم.

وي با اشاره به اينكه مسئولان و متخصصان كمتر از يك صدم نياز كشور هستند، ادامه داد: در حوزه انقلاب چهارم صنعتي بايد تمام سياست گذاران اطلاعات علمي و پژوهشي خود را افزايش داده تا از ديگر كشور هاي توسعه يافته عقب نمانيم.

دبير اجرايي پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون تصريح كرد: نسل چهارم صنعتي در دنياي پرتحول امروز يكي از مباحث مهمي است كه داراي دو محور اتوماسيون و ارتباطات داده ها بوده و در اين راستا در گذشته كشور هاي توسعه يافته، علم و فناوري خود را در ديگر كشور ها برده و بابت آن هزينه هاي زيادي را متحمل مي شدند.

صفوي اضافه كرد: پس از فراخوان اين همايش بيش از 200 مقاله علمي به دبيرخانه ارسال و از اين تعداد 100 مقاله پذيرفته و درقالب پوستر و 6 سخنراني ارائه مي شود.

وي در مورد تيم پزشكي از راه دور دانشگاه شيراز گفت: به جرأت اعلام مي شود كه دانشگاه شيراز با ارائه توليدات علمي و پژوهشي يكي از دانشگاه برتر كشور است.

صفوي اضافه كرد: توجه به پزشكي از راه دور كمك بسياري به سلامت، كاهش هزينه توسعه خدمات روستايي و بهبود اقتصادي را براي ايران اسلامي به دنبال دارد.

انتهاي پيام/ن

كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون در شيراز