شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

انجمن هاي علمي جدي گرفته نمي شوند

دبير كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون:
انجمن هاي علمي جدي گرفته نمي شوند
دبيراجرايي پنجمين كنفرانس بين الملل كنترل، ابزاردقيق واتوماسيون گفت: جدي نگرفتن انجمن هاي علمي، يكي از نقاط ضعفي است كه بايد مورد توجه و بازنگري قرارگيرد.

سيد علي اكبر صفوي در حاشيه پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون در گفت وگو با خبرنگار فارس در شيراز اظهار داشت: نسل چهارم فناوري با عنوان انقلاب صنعتي دنيا را متحول كرده است و براي رسيدن به اهداف صنعتي و علمي بايد اين طرح را در ايران اسلامي اجرايي و گسترش دهيم.

وي با اشاره به اينكه مسؤولان و متخصصان كمتر از يك صدم نياز كشور هستند، افزود: در حوزه انقلاب چهارم صنعتي بايد تمام سياست گذاران اطلاعات علمي و پژوهشي خود را افزايش داده تا از ديگر كشورهاي توسعه يافته عقب نمانيم.

دبير اجرايي پنجمين كنفرانس بين المللي كنترل، ابزار دقيق و اتوماسيون خاطرنشان كرد: نسل چهارم صنعتي در دنياي پرتحول امروز يكي از مباحث مهمي است كه داراي دو محور اتوماسيون و ارتباطات داده ها بوده و در اين راستا در گذشته كشورهاي توسعه يافته، علم و فناوري خود را در ديگر كشورها برده و بابت آن هزينه هاي زيادي را متحمل مي شدند.

صفوي تصريح كرد: پس از فراخوان اين همايش بيش از 200 مقاله علمي به دبيرخانه ارسال و از اين تعداد 100 مقاله پذيرفته و درقالب پوستر و6 سخنراني ارائه مي شود.

وي در مورد تيم پزشكي از راه دور دانشگاه شيراز بيان داشت: به جرأت اعلام مي شود كه دانشگاه شيراز با ارائه توليدات علمي و پژوهشي يكي از دانشگاه برتر كشور است.

صفوي اضافه كرد: توجه به  پزشكي از راه دور كمك بسياري به سلامت، كاهش هزينه توسعه خدمات روستايي  وبهبود اقتصادي را براي ايران اسلامي به دنبال دارد.

انتهاي پيام/
منبع خبر: