چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

دانشجوي دانشگاه شيراز موفق به كسب جايزه ي بنياد موقوفه ي البرز شد

آقاي رضا حق بخش، دانشجوي مقطع دكتراي تخصصي مهندسي شيمي دانشگاه شيراز موفق به دريافت جايزه ي بنياد موقوفه ي البرز شد.
پنجاه و پنجمين دوره ي جايزه ي بنياد موقوفه ي مرحوم حسينعلي البرز در تالار سوره ي حوزه ي هنري برگزار شد و از ۵۴ دانشمند، مخترع و نخبه در حوزه‌هاي مختلف علوم قدرداني گرديد كه در اين ميان، نام آقاي حق بخش، دانشجوي دانشگاه شيراز نيز به چشم مي خورد.
در اين مراسم كه با حضور جمعي از دانشگاهيان، طلاب و مسؤولاني از وزارتخانه هاي بهداشت، درمان و آموزش پزشكي؛ علوم، تحقيقات و فنّاوري و سازمان اوقاف و امور خيريه برگزار شد، از ۴ دانشمند، ۳ مخترع، ۷ نخبه، ۱۰ طلبه و ۳۰ دانشجوي برتر حوزه‌هاي آموزشي و پژوهشي با اهداي لوح و تنديس بنياد موقوفه¬ي البرز قدرداني و جوايزي نقدي به آنان اهدا شد.
مرحوم حسينعلي البرز، در سال ۱۳۴۲ تمامي اموال خود را براي اعطاي جوايز به دانش آموختگان سراسر كشور، اعطاي وام بدون بهره به دانش پژوهان و اعطاي جوايز به صاحبان ابتكار و ابداع وقف كرد و در سال ۱۳۵۳ جايزه ي حسن تحصيل را به مبلغ ۵۰۰ هزار ريال به دانشجويان و نخبگان پايه گذاشت. وي ۲۶ مهر ماه سال ۱۳۷۷ به علّت كهولت و بيماري دار فاني را وداع گفت.
گفتني است كه آقاي حق بخش امسال به عنوان دانشجوي نمونه ي كشوري نيز معرفي شد و مورد تجليل قرار گرفت.

تاریخ: ۱۵:۳۷ - ۰۷/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۶۰۸