چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

دانشگاه شيراز ، ميزبان همايش روز فيزيك

همايش روز فيزيك ، ويژه دانش آموزان پنج شنبه 23 آذر ماه 96 در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
خانم دكتر زينب رضايي، عضو هيات علمي بخش فيزيك و دبير اجرايي همايش اظهار داشت: بخش فيزيك و رصدخانه ابوريحان بيروني دانشگاه شيراز، همايش روز فيزيك را مطابق با برنامه چند سال اخير به صورت هماهنگ با ديگر دانشگاه هاي كشور و با همكاري انجمن فيزيك ايران اجرامي كنند.
وي افزود : در اين رخداد ملي، به آشنا نمودن دانش آموزان و عموم علاقه مندان به رشته فيزيك به آزمايشگاه‌هاي پژوهشي و آموزشي بخش فيزيك و رصدخانه بيروني پرداخته مي شود.
دبير اجرايي همايش روز فيزيك گفت:همچنين نمايش فيلم، سخنراني علمي، مسابقه و طرح پرسش، ميزگرد و پرسش و پاسخ، و ارائه مهم‌ترين اخبار فيزيكي جهان در يك سال گذشته از ديگر برنامه هاي اين همايش مي باشد.
به گفته ي خانم دكتر رضايي،علاقه مندان مي توانند جهت اطلاعات بيشتر و ثبت نام به آدرس/http://obs.shirazu.ac.ir/fa مراجعه نمايند.
شايان توجه است، بخش فيزيك دانشگاه شيراز با قدمتي بيش از 55 سال از با سابقه ترين بخش هاي فيزيك كشور به شمار مي رود. در اين بخش دانشجويان كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري در گرايشهاي مختلف اپتيك و ليزر، اخترفيزيك و كيهان شناسي، حالت جامد و ماده چگال، ذرات بنيادي و هسته اي در حال تحصيل مي باشند. سالانه بسياري از نتايج علمي حاصل از پژوهش اساتيد و دانشجويان اين بخش در مجلات معتبر علمي منتشر مي گردد.
رصدخانه ابوريحان بيروني نيز با قدمتي بيش از 40 سال از مهمترين مراكز رصدي كشور به حساب مي آيد. در اين مركز مقالات علمي بسياري از طرف پژوهشگران آن در مجلات بين المللي منتشر مي گردد. دانشجويان تحصيلات تكميلي از امكانات رصدخانه براي انجام پژوهش‌هاي خود در زمينه‌ي اخترفيزيك و كيهان‌شناسي استفاده مي‌كنند و فارغ‌التحصيلان آن به طور معمول به موسسات علمي و دانشگاه‌هاي كشور پيوسته‌اند. رصدخانه‌ي ابوريحان بيروني شبكه‌ي ارتباطي خوبي با ساير رصدخانه‌هاي داخلي و خارجي دارد. دانشجويان تحصيلات تكميلي برخي از دانشگاه هاي بزرگ ايران از امكانات رصدخانه براي پروژه‌هاي تحقيقاتي خود استفاده مي‌كنند. همچنين رصدخانه بيروني در زمينه‌ي برگزاري كارگاه‌ها و همايش‌هاي ساليانه نيز فعال است.

تاریخ: ۱۸:۴۱ - ۰۸/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۳۶۸