چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

مركز مشاوره ي دانشگاه شيراز ميزبان مددكاران اجتماعي سراسر كشور

برگزاري كارگاه هاي آموزشي كشوري مددكاري اجتماعي با هدف ارتقاي دانش و مهارت مددكاران اجتماعي شاغل در مراكز مشاوره ي دانشگاه هاي سراسر كشور در مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز آغاز گرديد.
در آيين افتتاحيه ي اين كارگاه هاي آموزشي، دكتر چنگيز رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز ضمن خوش آمدگويي به حاضران اظهار داشت: مددكاران اجتماعي در دانشگاه ها اغلب با مسائل بحراني، پيچيده و دشوار مواجه هستند و اين امر، لزوم افزايش توانمندي مددكاران را به منظور ارزيابي و مداخله ي مؤثر و به موقع دو چندان مي سازد.
وي با اشاره به رويكردها و نظريات متعدد مددكاري، بر تسلط بيشتر مددكاران بر عوامل اجتماعي، رواني، قانوني و فرهنگي دخيل در مشكلات دانشجويان تأكيد كرد و همكاري هر چه بيشتر و سازنده تر آنان را با روان شناسان و تيم درمان مراكز مشاوره خواستار شد.
در نخستين گروه اين كارگاه هاي آموزشي كه در روزهاي ششم تا هشتم آذر ماه جاري در مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه برگزار گرديد، مددكاران مراكز مشاوره ي مناطق هفت، هشت و نه كشور با نقش مددكاران اجتماعي در مراكز مشاوره، تئوري هاي مددكاري اجتماعي در عمل، رويكردهاي مداخلاتي، كاربرد سرمايه ي اجتماعي و نقش گروه هاي هميار در بازتوليد سرمايه ي اجتماعي آشنا شدند و در قالب گروه هاي متعدد، به انجام تكاليف عملي پرداختند.
كارگاه هاي آموزشي مددكاران ساير مناطق كشور، اواخر آذر ماه در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.

تاریخ: ۱۱:۴۳ - ۱۴/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۱۴۷