سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

حضور دانشگاه شيراز در نمايشگاه بزرگ گردشگري پارس

نهمين نمايشگاه بزرگ گردشگري پارس با حضور سفراي كشورهاي خارجي، مسئولان كشوري واستاني و قوميت‌هايي از سراسر ايران در محل دايمي نمايشگاه هاي بين المللي فارس آغاز به كار كرد.
آيين گشايش اين نمايشگاه با حضور استاندار فارس و ساير مديران استاني، روساي انجمن هاي صنفي سراسر كشور، روساي صنوف گردشگري استان، سفيران كشورهاي كره جنوبي و مالزي، مسئولان سازمان هواپيمايي كشوري، مديران شركت هاي هواپيمايي داخلي و بين المللي و ساير متوليان گردشگري در بخش هاي دولتي و خصوصي برگزار شد.
در اين نمايشگاه‌ انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه شيراز، استان‌هاي مختلف كشور و شهرهاي استان فارس، دفاتر شركت‌هاي هواپيمايي و آژانس‌هاي مسافرتي به ويژه از كشورهاي آسيايي نظير تايلند، سنگاپور و ديگر كشورها و ساير غرفه هاي مرتبط با صنعت گردشگري، توانمندي هاي خود را در معرض ديد عموم قرار داده اند.
در مراسم افتتاحيه غرفه هاي نمايشگاه، تني چند از مسئولان كشوري و استاني و همچنين روساي صنوف گردشگري كشور از غرفه انجمن علمي گردشگري و هتلداري و مركز آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان دانشگاه شيراز بازديد كردند.
مهندس دهقان، معاون سازمان هواپيمايي كشوري در بازديد از غرفه دانشگاه شيراز بر نقش محوري اين دانشگاه در توسعه گردشگري تاكيد كرد.
وي با اشاره به توانمندي دانشجويان جوان در توسعه گردشگري ، اظهار داشت: دانشگاه شيراز درحقيقت يك دانشگاه بين المللي در مسير توسعه مي باشد.
معاون سازمان هواپيمايي كشوري ، پژوهش هاي كاربردي در حوزه گردشگري را گره گشاي مشكلات اين صنعت بر شمرد.
گفتني است نمايشگاه بزرگ گردشگري پارس تا 22 آذرماه از ساعت 16 لغايت 22 براي بازديد عموم برپا مي باشد.

تاریخ: ۱۱:۳۱ - ۲۰/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۴۴۷