جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

برگزاري همايش روز فيزيك در دانشگاه شيراز

امسال نيز همزمان با دانشگاه هاي ديگر كشور ،همايش روز فيزيك در دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين برنامه توسط بخش فيزيك و رصدخانه بيروني با همكاري انجمن فيزيك ايران ترتيب يافت.
انجمن علمي آموزشي معلمان فيزيك فارس، انجمن علمي بخش فيزيك و انجمن نجوم و اخترفيزيك از ديگر نهادهاي همكاري كننده در اين همايش بودند.
در اين مراسم كه با حضور اساتيد بخش فيزيك صورت گرفت، بيش از 130 نفر از دانش آموزان و علاقمندان به علم فيزيك از سراسر استان فارس شركت داشتند.
دكتر عزيزي ، رييس بخش فيزيك دانشگاه شيراز در افتتاحيه همايش ، به بحث پيرامون جايگاه فيزيك در جامعه بشري پرداخت.
در ادامه دكتر منصور حقيقت، راجع به فيزيك كوانتومي سخنراني كرد.
دكتر معين مصلح هم به بيان مطالبي درخصوص مرزهاي بي كران علم نجوم پرداخت.
پخش كليپهاي جذاب فيزيكي ، ارائه اخبار جديد در حوزه فيزيك، بازديد علمي از آزمايشگاه هاي بخش فيزيك و رصدخانه بيروني از ديگر بخشهاي اين همايش بود.
در آزمايشگاه هاي بخش فيزيك، آزمايشهاي مختلفي از جمله تداخل سنج مايكسون، پراش و تداخل نور، مايع چرخان و اندازه گيري شتاب گرانش، ماشين موج و امواج سطحي در آب، پيچه ي تسلا، اثر فوتوالكتريك، نيروي بين سيم هاي حامل جريان موازي، و نيز آزمايش هاي جذاب مربوط به انجمن علمي آموزشي معلمان فيزيك فارس انجام شد.
همچنين در رصدخانه بيروني، شركت كنندگان با نحوه كار كردن تلسكوپ اصلي رصدخانه آشنا شدند و به رصد اجرام دور پرداختند. جلسات بحث و پرسش و پاسخ در ارتباط با علم نجوم از ديگر برنامه هاي اين بخش بود.
در قسمت بعداز ظهرهمايش نيز ، دكتر سعيد دعوت الحق به ايراد سخنراني پيرامون شكل گيري حالتهاي مختلف ماده پرداخت.
اهداي جوايز به برندگان مسابقه علمي مربوط به اين همايش ، پايان بخش همايش روز فيزيك بود.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۳:۲۶ - ۲۵/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۶۶