دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز

آئين تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز با حضور هيأت رئيسه دانشگاه و جمعي از اساتيد، در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين مراسم از 28 عضو هيأت علمي دانشگاه شيراز در دانشكده هاي مختلف تقدير به عمل آمد.
دكتر محمدرضا رحيم پور، دكتر سيدحسين هندي، دكتر كاووس حسن لي، دكتر عليرضا احمدي، دكتر محمدمرادي، دكتر اصغر ميرفردي، دكتر محمدحسين ستايش، دكتر مرتضي رحيمي، دكتر فضل الله فروغي، دكتر شهرام شكرفروش، دكتر سياوش سلطانيان، دكتر ضرغام محمدي، دكتر محمود مرادي، دكتر قدرت الله آبسالان، دكتر جواد تشخوريان، دكتر رحمت الله مرزوقي، دكتر قربان همتي علمدارلو، دكتر محمدمهدي ظرافت، دكتر حميد رضا پورقاسمي، دكتر حسين صادقي، دكتر محمد تقي گلمكاني، دكتر سيدمحمد هاشم حسيني، دكتر محمدحسين پايدار، دكتر رضا بوستاني، دكتر عباس ظريف كار، دكتر مسعود رياضي، دكتر رضا كمالي و دكتر منصور مصلي نژاد؛ به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز در سال 1396 انتخاب شده اند.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه شيراز در آئين تقدير از پژوهشگران برگزيده اين دانشگاه بيان داشت: گاهي اوقات ساختارهاي فرسوده عامل افت فعاليت هاي پژوهشي مي شود و در بخش پژوهش به دنبال آن هستيم كه ساختارهاي فرسوده را بازسازي كنيم.
وي، استقبال از سرمايه گذاري بخش خصوصي در آزمايشگاه ها ، استاندارد سازي و دريافت ايزو و همچنين بهره گيري مناسب از دستگاه هاي موجود آزمايشگاهي را از جمله مواردي برشمرد كه در حوزه پژوهش دانشگاه شيراز در دستور كار قرار دارد.
سرپرست دانشگاه شيراز گفت: طبق مصوبات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، اعضاي هيأت علمي دانشگاه ها مي توانند از " فرصت هاي مطالعاتي صنعتي" به مدت يك سال استفاده كنند و در صنايع مختلف مشغول به پژوهش شوند.
وي ادامه داد: دانشگاه شيراز از فرصت هاي مطالعاتي صنعتي استقبال مي كند و به دنبال آن است تا نتايج اين فعاليت ها را انتشار دهد.
دكتر گشتاسبي راد، به تشكيل كارگروه هاي پژوهشي در دانشگاه شيراز نيز اشاره و خاطر نشان كرد :با تشكيل اين كارگروه ها مشخص مي شود كه نيازها و درخواست هاي صنايع و سازمان هاي مختلف دقيقاً به كدام يك از بخش هاي دانشگاه ارجاع شود.
دكتر قاسم حبيب آگهي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز نيز در جمع اساتيد دانشگاه ، ضمن معرفي مهمترين اقدامات صورت گرفته در اين معاونت طي يك سال گذشته اظهار داشت: فرصت هاي مطالعاتي اساتيد براي اعزام به خارج از كشور نسبت به سال گذشته 3 برابر شده و در اين مدت امكان استفاده از فرصت هاي مطالعاتي تابستاني نيز براي اعضاي هيئت علمي دانشگاه شيراز فراهم شده است.
وي، به خريد تجهيزات آزمايشگاهي هم اشاره و خاطرنشان كرد: با حمايت هيأت رئيسه داانشگاه حدود 3 ميلياردتومان تجهيزات پيشرفته براي آزمايشگاه هاي دانشگاه هاي شيراز خريداري شده و هم اكنون 27 دستگاه پيشرفته در آزمايشگاه مركزي دانشگاه شيراز آماده ارائه خدمات به جامعه دانشگاهي و مجموعه هاي برون دانشگاهي است.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز گفت: با سرمايه گذاري خارجي دستگاه NMR تهيه شده اما متأسفانه حدود يكسال است كه در گمرك شيراز قرار دارد و هنوز ترخيص نشده است و اميدواريم كه با پيگيري هاي صورت گرفته اين دستگاه ترخيص شود.
دكتر حبيب آگهي افزود: از مهرماه 95 تا مهرماه 96 ، يكصد و پنج قرارداد پژوهشي به ارزش 82 ميليارد تومان با صنايع و سازمان هاي مختلف به امضاء رسيده و اميدواريم كه در سال جديد قراردادهاي برون دانشگاهي افزايش يابد.
وي ادامه داد: در مركز نوآوري و كار آفريني دانشگاه نيز 25 تيم فعال حضور دارند كه در حوزه هاي گردشگري، سلامت و اينترنت اشياء مشغول به كار هستند و برخي از تيم ها مراحل اوليه را گذرانده اند و آماده جذب سرمايه گذاري بخش خصوصي مي باشند.

در انتهاي اين مراسم با حضور هيئت رئيسه دانشگاه شيراز، رئيس پايگاه استناد علوم جهان اسلام و مركز منطقه اي اطلاع رساني از پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز تجليل شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۴:۱۷ - ۲۶/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۹۹۵