سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

آغاز ثبت نام هجدهمين دوره عتبات دانشگاهيان

ثبت‌نام هجدهمين دوره عتبات دانشگاهيان در استان فارس آغاز شد .
مسئول نهاد نمايندگي، ولي فقيه در دانشگاه‌هاي استان فارس گفت: ثبت‌نام در دومين دوره اعزام دانشگاهيان از ۲۵ آذر آغاز شده و تا ۲ دي ادامه دارد.
حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر محمد شريفاني با بيان اينكه اين اعزام‌ها ويژه زائران بار اولي نيست و كساني كه در دوره‌هاي قبل هم ثبت نام كرده‌اند، مي‌توانند در اين دوره ثبت‌نام كنند، افزود: متقاضيان مي‌توانند با مراجعه به سايت www.labbayk.ir در اين دوره نام نويسي كنند.
وي، با بيان اينكه سالانه دانشگاهيان دو بار در ماه‌هاي مرداد و بهمن به عتبات عاليات اعزام مي‌شوند، ادامه داد: در دوره اول امسال، هزار نفر از دانشگاهيان استان به عتبات عاليات اعزام شدند و ظرفيت دوره دوم هنوز مشخص نشده است.
مسئول نهاد نمايندگي، ولي فقيه در دانشگاه‌هاي استان فارس با تصريح اينكه اين اعزام‌ها ويژه اساتيد، كارمندان و دانشجويان دختر و پسر دانشگاه‌هاست، گفت: اعزام‌هاي هجدهمين دوره از بهمن آغاز و تا اواسط ارديبهشت‌ماه سال ۹۷ ادامه خواهد داشت.
استاد دانشگاه شيراز با يادآوري اينكه اعزام‌ها به دو صورت زميني و هوايي صورت مي‌گيرد، ادامه داد: دختران مجرد تنها به صورت هوايي اعزام مي‌شوند و اعزام آن‌ها از اول بهمن آغاز و تا ۲۰ اسفندماه ادامه دارد.
وي افزود: اعزام آقايان مجرد نيز از ۲۱ اسفند آغاز و تا اواسط ارديبهشت ۹۷ ادامه دارد كه هم به صورت زميني و هم هوايي اين اعزام‌ها صورت مي‌گيرد.

تاریخ: ۱۵:۳۶ - ۲۶/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۶۴۰