پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷

گسترش همكاري مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز با آموزش و پرورش استان فارس

مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز بيستم آذر ماه سال جاري ميزبان دكتر اسماعيلي، معاون متوسطه و آقاي حكمت، رئيس اداره ي مشاوره ي آموزش و پرورش و كليه ي مديران مدارس نمونه ي دولتي و تيزهوشان شيراز بود.
در آغاز اين جلسه كه با هدف بررسي آسيب هاي برنامه ريزي كنكور در دانش آموزان برگزار گرديد، دكتر رحيمي، رئيس مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز، بر همكاري بيشتر اين مركز و آموزش و پرورش در كمك به دانش آموزان و والدين آن ها تأكيد و اذعان نمود كه مركز مشاوره از تمام توان خود در راستاي توانمندسازي مشاوران آموزش و پرورش استفاده خواهد كرد.
دكتر اسماعيلي نيز بر لزوم ساماندهي مدارس تيزهوشان و نمونه ي دولتي تأكيد كرد و بيان داشت: با همكاري مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه شيراز و با يك برنامه ريزي درست، بايد راهنمايي هاي به موقع به دانش آموزان و والدين ارائه نمود.
مديران مدارس نيز مشكلات و آسيب هاي موجود در اين زمينه را تشريح و بر ارائه ي راهبردهاي عملياتي تأكيد كردند.
در ادامه، خانم خدابخشي، مسؤول واحد هدايت تحصيلي - شغلي مركز مشاوره به ارائه ي برنامه ي راهبردي مركز مشاوره در جهت توانمندي دانش آموزان در ابعاد اجتماعي، رواني و تحصيلي پرداخت و برنامه هاي ويژه ي اين مركز را براي مديران و والدين شرح داد.
در پايان جلسه، مديران مدارس ضمن ابراز خرسندي از وجود برنامه هاي اين مركز، خواستار همكاري هر چه بيشتر با مركز مشاوره و روان درماني دانشگاه در اين زمينه شدند.
   تاریخ: ۱۵:۳۸ - ۲۷/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۳۴۸