شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

امضاي تفاهم نامه ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه مونيخ

تفاهم نامه ي همكاري هاي علمي ، پژوهشي بين دانشگاه شيراز و دانشگاه ماكسيميليان مونيخ (LMU) كشور آلمان امضا شد.
دكتر اميد آزادي ، مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز با اعلام اين خبر اظهار داشت: تبادل استاد و دانشجو ؛ گسترش اجراي طرح هاي علمي- پژوهشي مشترك ؛ توسعه همكاري هاي علمي- پژوهشي ؛ همكاري در برگزاري همايش ها و نشست هاي علمي در موضوعات مشترك تحقيقاتي و تبادل اطلاعات، امكانات و مدارك علمي- پژوهشي بين دو دانشگاه؛ از مفاد اين تفاهم نامه است.
دكتر آزادي ، با بيان اينكه اين تفاهم نامه ، افزايش سطح علمي دانشگاه را در پي دارد و بهره گيري از دانش پژوهشگران را فراهم مي سازد، خاطر نشان كرد: بر اساس اين تفاهم نامه ، گروه هاي دانشجويي از دو دانشگاه شيراز و مونيخ مي توانند به دانشگاه ديگر اعزام شوند.
مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد: انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه دانشگاه ماكسيميليان مونيخ (LMU) كشور آلمان بتواند دانشگاه شيراز را در اجراي هرچه بهتر رسالت اجتماعي و پاسخگويي به نيازهاي جامعه ياري رساند.
وي افزود: تفاهم نامه ميان دو دانشگاه با پيگيري هاي دكتر حميدرضا اسماعيلي، استاد بخش زيست شناسي دانشگاه شيراز كه در حال حاضر در فرصت مطالعاتي در دانشگاه ماكسيميليان مونيخ به سر مي برد، صورت گرفت.
شايان توجه است دانشگاه ماكسيميليان مونيخ (LMU) به عنوان يكي از موسسات برتر علمي و پژوهشي اروپا شناخته مي شود و اين دانشگاه جزء 50 دانشگاه برتر جهان به شمار مي رود.
دانشگاه LMU در زمينه آموزش و پژوهش در سطح بالايي از استاندارد جهاني قرار دارد و هم كنون بيش از 50 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي در اين دانشگاه مشغول به تحصيلند.

تاریخ: ۱۱:۵۹ - ۰۲/۱۰/۱۳۹۶   بازدید: ۸۵۱