دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶

برگزاري يادواره سرداران و 385 شهيد دانشجوي فارس

دومين يادواره سرداران و 385 شهيد دانشجوي استان فارس در شيراز با حضور خانواده‌هاي شهدا، دانشجويان، مسئولان اجرايي استان و مديران دانشگاه‌هاي فارس و سردار وحيدي، فرمانده سابق نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، وزير اسبق دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي در سالن همايش رازي دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين آيين با اجراي سرود، نمايش ، سخنراني مسئولان و تجليل از خانواده شهداي دانشجوي مدافع حرم همراه بود وهم‌زمان با برگزاري اين يادواره، از سايت جامع اطلاعات شهداي دانشجوي فارس رونمايي شد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد،سرپرست دانشگاه شيراز و رئيس ستاد دومين يادواره سرداران و 385 شهيد استان فارس در اين مراسم، با قدرداني از بسيج دانشجويي فارس و مسئولان دانشگاه‌هاي استان اظهار داشت: شهدا افتخارات ديني و ملي ما هستند و وظيفه داريم كه همواره از آنان ياد كنيم.
وي با تاكيد بر ضرورت هوشيار و بصيرت ، خاطر نشان كرد: در جامعه امروز، همانند دوران دفاع مقدس نيازمند روحيه ايثار و اميد هستيم ؛ چراكه برخي امروز به دنبال آن هستند كه با ايجاد اختلافات اقتصادي و بزرگ‌نمايي آن، اميد را درجامعه ما از بين ببرند.
سرپرست دانشگاه شيراز با بيان اينكه تا اين كشور بر پايه ولايت فقيه استوار است ، دشمنان نمي‌توانند كاري از پيش ببرند ، تصريح كرد: در اين مسير جوانان و دانشجويان هستند كه بايد مردم جامعه را در مقابل توطئه‌هاي دشمنان آگاه‌سازي كنند.
   تاریخ: ۱۲:۳۸ - ۰۳/۱۰/۱۳۹۶   بازدید: ۲۵۵