سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶

انتصاب دكتر حميد نادگران به سمت سرپرستي دانشگاه شيراز

وزير علوم، تحقيقات و فناوري در حكمي دكتر حميد نادگران را به سرپرستي دانشگاه شيراز منصوب كرد.
متن حكم دكتر منصور غلامي به شرح زير است:
جناب آقاي دكتر حميد نادگران
با عنايت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب عالي، به موجب اين حكم به عنوان سرپرست دانشگاه شيراز منصوب مي شويد.
اميد است با جلب مشاركت مسؤولان استان و استفاده از ظرفيت هاي خيرين، وظايف سرپرستي دانشگاه را بر پايه قوانين، سياست ها و برنامه هاي تقديم شده به مجلس شوراي اسلامي و ماموريت هاي تعيين شده براي آن دانشگاه به انجام رسانيد.
اميد است با رعايت منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد در حفظ بيت المال و اعمال سياست هاي موثر به منظور صرفه جويي در هزينه ها، پرهيز از تجمل گرايي، تقويت نظم و انضباط اداري و رعايت دقيق مقررات مالي و ارتقاي علمي، فرهنگي و اجتماعي آن دانشگاه، با اتكال به خداوند متعال بكوشيد.
دكتر حميد نادگران متولد سال ۱۳۳۷ در شيراز، دانش آموخته رشته فيزيك از دانشگاه هاي شيراز، فردوسي مشهد و منچستر انگلستان بوده و در حال حاضر استاد پايه ۳۵ دانشكده علوم دانشگاه شيراز با تخصص اپتيك و ليزر است.
وي تاكنون راهنمايي و مشاوره ۱۵۰ رساله دكتري تخصصي و پايان نامه كارشناسي ارشد را به عهده داشته و بيش از ۸۰ مقاله علمي - پژوهشي در مجلات معتبر داخلي و بين المللي و بيش از ۱۲۰ مقاله در همايش هاي ملي و بين المللي به چاپ رسانده است.
دكتر نادگران در حال حاضر ويراستار مجلات مختلفي مانند مجله پژوهش فيزيك ايران - شاخه ليزر و اپتيك و عضو هيأت تحريريه مجله هيدروفيزيك است.
وي در دفعات مختلف به عنوان استاد نمونه آموزشي، استاد نمونه پژوهشي و پژوهشگر برتر استان فارس انتخاب شده است.
دكتر نادگران در گذشته مجري منجر به توليد محصول سه طرح عمده ملي در حوزه ليزر و اپتيك در داخل كشور بوده است و در حال حاضر نيز در حال اجراي ۲ طرح ديگر دراين باره است. وي در سال هاي گذشته نيروي هاي دانش آموخته و متخصص منحصر به فرد در حوزه تخصصي خود تربيت كرده است كه در قسمت هاي مختلف علمي و صنعتي كشور به كار مشغول شده اند.
دكتر نادگران در بين اپتيك پيشگان كشور به ويژه در حوزه ليزرهاي پژوهشي و صنعتي از جايگاه ويژه اي برخوردار است. تحقيقات علمي وي علاوه بر طراحي، ساخت، نصب و بهره برداري از انواع ليزرها در حوزه هاي فيزيك پلاسموني، نانواپتيك، فيزيك غيرخطي و حسگرهاي بيو نيز ادامه دارد.
وي داور بين المللي مجلات شاخص اپتيك و ليزر مانند Nano Photonics ،Applied Optics و Optics Express است.
معاون اداري، مالي دانشگاه شيراز، رئيس دانشكده علوم و معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده علوم اين دانشگاه، ‌عضو هيأت مميزه دانشگاه، عضو شوراي دانشگاه، نماينده دانشگاه شيراز در نهاد رياست جمهوري و عضو كارگروه ليزر معاونت علمي رياست جمهوري از ديگر سوابق اجرايي وي است
همچنين دكتر غلامي، وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري در نامه جداگانه اي ضمن موافقت با استعفاي دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، از خدمات وي در دوران سرپرستي دانشگاه شيراز قدرداني كرد.
   تاریخ: ۰۷:۲۳ - ۰۷/۱۰/۱۳۹۶   بازدید: ۲۷۹۶