پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

انتخاب دكتر نادگران به عنوان رئيس دانشگاه شيراز

در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به رياست دكتر روحاني؛ دكتر حميد نادگران به عنوان رئيس دانشگاه شيراز انتخاب شد.
به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، در جلسه عصر سه شنبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، دكتر يعقوب محمدي‌فر به رياست دانشگاه بوعلي سينا همدان، دكتر ابراهيم صالحي عمران به رياست دانشگاه فني و حرفه‌اي، دكتر علي‌اصغر مولوي به رياست دانشگاه حكيم سبزواري، دكتر مهناز ملانظري به رياست دانشگاه الزهرا، دكتر حميد نادگران به رياست دانشگاه شيراز، دكتر محمدرضا زماني به رياست دانشگاه پيام‌نور، دكتر سيد محسن نجفيان به رياست دانشگاه زنجان، دكتر علي بهادر به رياست دانشگاه علوم پزشكي شيراز و دكتر ارسلان خالدي‌فرد به رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد انتخاب شدند.
روابط عمومي دانشگاه شيراز انتخاب شايسته و به حق آقاي دكتر حميد نادگران به سمت رياست دانشگاه شيراز را تبريك عرض مي نمايد.
   تاریخ: ۰۹:۴۵ - ۱۸/۱۱/۱۳۹۶   بازدید: ۱۳۱۳