چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

بيانيه دانشگاه شيراز به مناسبت گراميداشت سي و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران

بسم الله الرحمن الرحيم

حادثه بيست‌ودوم بهمن و پيروزي انقلاب، پايان تحقير ملت ايران بود. رهبر معظم انقلاب اسلامي
والفجر و ليال عشر....

دهه مبارك فجر، تجلي شكوهمند حماسه و سرافرازي ملتي است كه در عصر اسارت انسان صفحه ‏اي زرين را در تاريخ حيات آدمي گشود و فرياد معنويت، آزادي و استقلال را در گوش و جان جهانيان طنين‏ انداز كرد.
تقارن سي و نهمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي با ايام فاطميه و مزين شدن طليعه آن به نام حضرت صديقه طاهره (س) بستري مناسب براي ارائه پيام معنوي انقلاب اسلامي و بيان سلحشوري ها و دلاورمردي هاي ملت ايران اسلامي و مبارزات مردم آزادي خواه در برابر حاكميت استبداد و سلطه خارجي به جهانيان است. مردم غيور ايران اسلامي در طليعه چهلمين سالروز پيروزي انقلاب، باصلابت، در راستاي تحقق اهداف و آرمان‌هاي امام و انقلاب اسلامي از هيچ ايثار و گذشتي دريغ نمي‌ورزند و با تفكري روشن و اراده‌اي پولادين، به ميثاق خود با آرمان‌هاي والاي نظام اسلامي پايبند و استوارند.
بي ترديد دانشگاهيان دانشگاه شيراز همگام با گروه‌هاي مختلف مردم ايران ، امسال نيز به مانند سال هاي گذشته، حضوري پرشور و آگاهانه در برنامه هاي دهه مبارك فجر به ويژه راهپيمايي يوم الله 22 بهمن، خواهند داشت.

مديريت روابط عمومي
دانشگاه شيراز