پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

تقدير از دكتر نادگران ،رئيس دانشگاه شيراز در همايش بين المللي دانشگاه سبز

در دومين نمايشگاه " دستاوردهاي اجرايي دانشگاه ها، مؤسسات آموزشي و پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري در حوزه مديريت سبز" غرفه دانشگاه شيراز به عنوان غرفه برتر معرفي شد.
در نخستين "همايش بين المللي دانشگاه سبز " كه بهمن ماه امسال در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد، لوح تقدير توسط وزير علوم، تحقيقات و فناوري به دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيرازتقديم شد.
گفتني است دومين نمايشگاه "دستاوردهاي اجرايي دانشگاه ها، مؤسسات آموزشي و پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري در حوزه مديريت سبز" در مهرماه 96 در محل سازمان برنامه و بودجه تهران برگزار گرديد كه در اين نمايشگاه غرفه دستاوردهاي مديريت عمراني دانشگاه در زمينه مديريت سبز از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به عنوان غرفه برتر انتخاب گرديد.
شايان ذكر است دانشگاه شيراز، به همت مديريت طرح هاي عمراني و با همكاري شوراي راهبري مديريت سبز دو دوره متوالي منتخب دانشگاه هاي سبز كشور گرديده است كه قبلاً از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مورد تقدير قرار گرفته است. همچنين دانشگاه شيراز در رتبه بندي جهاني دانشگاهي (گرين متريك) در سال 2017 موفق به كسب رتبه 228 جهان و جايگاه چهارم در بين ده دانشگاه ايراني منتخب در رتبه بندي UI GREEN METRIC گرديده است.

تاریخ: ۱۵:۴۴ - ۲۴/۱۱/۱۳۹۶   بازدید: ۵۱۰