یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷

آيين تكريم و معارفه معاونان پيشين و جديد دانشگاه شيراز

آيين تكريم و معارفه معاونان پيشين و جديد دانشگاه شيراز با حضور دكتر نادگران، رئيس دانشگاه ،اعضاء هيأت رئيسه و جمعي از اساتيد و كاركنان دانشگاه شيراز، در تالار حكمت برگزار شد.
رئيس دانشگاه شيراز در ابتداي اين مراسم با تأكيد بر ضرورت بهره گيري از تجربيات مفيد مسئولان دانشگاهي خاطر نشان كرد: همگي بايد تلاش كنيم كه در راه تعالي و پيشرفت دانشگاه شيراز و جامعه قدم برداريم.
وي افزود: اين مراسم در حقيقت تكريم و بزرگداشت كساني است كه سنگيني بار مسئوليت در دانشگاه را بر عهده داشته اند.
دكتر آخوند معاون سابق دانشجويي و فرهنگي دانشگاه شيراز هم در اين مراسم با بيان خاطراتي از دوران انقلاب بيان داشت: براي ارزيابي كارهاي خود بايد ببينيم تا چه اندازه توانسته ايم بر قلب ها و عقل ها اثر بگذاريم.
دكتر حبيب آگهي ،معاون پيشين پژوهش و فناوري دانشگاه نيز از تنوع فعاليت ها در حوزه پژوهش سخن گفت و اظهار داشت: در مدت پذيرش مسئوليت تلاش شده تا فعاليت هاي بين المللي و قراردادهاي صنعتي دانشگاه تسهيل و گسترش يابد.
دكتر صفوي، قائم مقام پيشين رئيس دانشگاه هم در جمع دانشگاهيان با اشاره به گوشه اي از فعاليت هاي كلان دانشگاه در حوزه هاي مختلف خاطرنشان كرد: همه اين اقدامات براساس كار جمعي صورت گرفته است.
وي، "ارتقاء جايگاه دانشگاه شيراز در سطح ملي و بين المللي"، "ارتقاء امكانات و سطح سلامت دانشگاهيان" و "افزايش ارتباطات دانشگاه جامعه و نقش آفريني بيش از پيش در جامعه" را سه شعار محوري دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: براساس اين اهداف، برنامه ريزي هاي تحولي در دانشگاه شيراز صورت گرفته است.
دكتر حسينچاري ، معاون پيشين برنامه ريزي و توسعه دانشگاه هم با تكريم از مقام دكتر ارشاد ، رئيس اسبق دانشگاه شيراز، وي را يكي از افراد تأثير گذار در دانشگاه توصيف كرد و گفت: صندلي هاي مسئوليت و رياست ما را بزرگ نمي كند؛ بلكه اين رفتار ما است كه به صندلي ها شرف و اعتبار مي بخشد.
حجت الاسلام و المسلمين نيري، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز هم سخنران پاياني اين مراسم بود.
وي در جمع دانشگاهيان خاطرنشان كرد: عليرغم اختلاف نگاه ها و سليقه هاي سياسي، اين ويژگي ممتاز و منحصر به فرد در دانشگاه شيراز وجود دارد كه همگي با "همدلي و محبت" تلاش مي كنند تا براي ارتقاء همه جانبه دانشگاه گام بردارند.
در پايان اين مراسم ،با اهداء لوح توسط دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز از خدمات قائم مقام و معاونان پيشين اين دانشگاه تجليل شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۷:۲۲ - ۳۰/۱۱/۱۳۹۶   بازدید: ۵۴۴