یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷

بزرگداشت سرداران شهيد در مسجد جامع دانشگاه شيراز

در آستانه ي سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام الله عليها) ، مراسم بزرگداشت سرداران شهيد محمد اسلامي نسب و ابراهيم هادي با عنوان "دوست شهيد من" در مسجد جامع دانشگاه شيراز برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمين جواد نيري، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شيراز در اين مراسم با اشاره به رشادت هاي اين 2 شهيد گفت : ياد شهدا، آب حياتي بر دل هاي مرده ماست.
وي با تاكيد بر اينكه خداوند هر كس را دوست بدارد، گنج اخلاص را در دل او قرار مي دهد و شهداي ما همگي از اين گنج بهره مند بودند، اضافه كرد: شهدا هنوز باعث تحول هستند و نفس پاك آنان اثرگذار است و دليل اين مهم تنها، همان اخلاصي است كه گفته شد.
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه شيراز با يادآوري اين مطلب كه شهدا، اخلاص را در مكتب حضرت فاطمه زهرا (س) آموختند، اظهار داشت: هر كس اخلاص داشته باشد و همه كارهايش براي خداوند متعال باشد، به طور حتم خداوند هم بهترين را براي وي رقم مي زند.
وي با اشاره به اينكه حضرت زهرا (س)، تمام كارهاي خود را براي خداوند انجام مي دادند و اين درسي بود كه شهداي ما از اين مكتب فرا گرفتند، افزود: شهداي ما در مدار اخلاص با مكتب حضرت زهرا (س)، محشور شده اند.
اين مراسم با خاطره گويي از اين شهدا توسط همرزمان آنان ادامه يافت و با تجليل از خانواده معزز اين شهدا به پايان رسيد.
   تاریخ: ۲۰:۱۷ - ۳۰/۱۱/۱۳۹۶   بازدید: ۳۵۸