چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

معرفي برگزيدگان سومين دوره جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين

مراسم اهداي " سومين دوره جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين" با حضور جمعي از اساتيد دانشگاه ها و مسئولان سازمان انرژي اتمي ايران و خانم مهندس سيمين مهدي زاده، بنيانگذار جايزه ؛ در سازمان انرژي اتمي ايران برگزار و از برگزيدگان اين دوره تجليل شد.
دكتر همتيان، رئيس دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز در اين مراسم ، پيام دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز را قرائت كرد.
دكتر نادگران در اين پيام، با تقدير و تشكر از حركت خداپسندانه سركار خانم مهندس مهدي زاده ، اقدام خيرخواهانه ي اين استاد مبرز دانشگاه شيراز را جركتي در جهت شكوفايي استعدادهاي فرزندان اين مرز و بوم توصيف كرده است.
دكتر رضا فقيهي، عضو هيأت امناي جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين نيز در اين مراسم با ارائه گزارشي از روند فراخوان و داوري پژوهش ها گفت: با توجه به نزديك بودن نتايج داوري سه پژوهش اول، هر سه مشتركاً به عنوان پژوهش برتر اعلام مي شود.
وي افزود: مهندس وحيد كرمي از دانشگاه جندي شاپور اهواز، خانم دكتر علييه حسينيان از دانشگاه فردوسي مشهد و خانم شيوا قاسمي از دانشگاه شهيد بهشتي تهران به عنوان پژوهشگران برتر " سومين دوره جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين" انتخاب شدند.

مرتبط بودن با زمينه فيزيك بهداشت ، نوآوري ، كاربردي بودن ، مرتبط بودن با نيازهاي كشور ، ثبت اختراع و مقاله از معيارهاي داوري و نمره دهي اين جايزه ملي است.
جايزه ي سالانه ي فيزيك بهداشت سيمين با هزينه شخصي بنيانگذار اين جايزه، خانم مهندس سيمين مهدي زاده نادري و با همكاري مركز تحقيقات تابش دانشگاه شيراز و انجمن حفاظت در برابر اشعه ايران، به منظور پيشرفت و تشويق دانشجويان رشته هاي مرتبط با پرتوها (مهندسي هسته اي، فيزيك پزشكي، فيزيك هسته اي، راديولوژي، راديوبيولوژي، مهندسي بهداشت محيط، مهندسي بهداشت حرفه اي و ساير رشته ها)، در نظر گرفته شده است.
دكتر حسيني پناه، رئيس انجمن حفاظت در برابر اشعه ايران ، در آيين اهداي " سومين دوره جايزه ملي فيزيك بهداشت سيمين" ، گزارش مختصري از فعاليت انجمن را ارائه داد و خواستار همكاري بيشتر مسئولان سازمان و اساتيد دانشگاه با انجمن شد.
دكتر موافقي، معاون سازمان انرژي اتمي ايران و رئيس پژوهشگاه علوم و فنون هسته اي هم با قدرداني از حركت خودجوش و خداپسندانه سركار خانم مهندس مهديزاده در جهت ترويج و ارتقاء سطح فرهنگ فيزيك بهداشت كشور، از همه مسئولان سازمان و اساتيد دانشگاه براي همكاري بيش از پيش با دبيرخانه جايزه دعوت بعمل آورد.
وي، بر لزوم وجود سازمان هاي مردم نهاد مرتبط با توان علمي بالا جهت همكاري با سازمان انرژي اتمي ايران در امر نظارت، بازرسي، ايمني و حفاظت در برابر اشعه تاكيد كرد.
دكتر سهرابي، استاد پيشكسوت دانشگاه اميركبير و فعالان عرصه فيزيك بهداشت كشور نيز در اين مراسم ، خواستار پيگيري بيشتر در زمينه اجرا و نظارت قوانين و ضوابط حفاظت در برابر اشعه در كشور شد.
دكتر كاردان، رئيس پژوهشكده راكتور سازمان انرژي اتمي ايران هم به بيان تاريخچه و چگونگي شكل گيري جايزه فيزيك بهداشت سيمين پرداخت.
وي با سپاسگزاري از اقدام كم نظير سركار خانم مهندس سيمين مهديزاده كه با هزينه شخصي خود اين حركت بسيار مؤثر در كشور را شروع كرده ، همكاري بيشتر با دبيرخانه اين جايزه را خواستار شد.
در پايان مراسم ، لوح تقدير ،تنديس جايزه و هديه نقدي به برگزيدگان اهدا گرديد.

تاریخ: ۱۷:۴۴ - ۱۶/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۱۰۰۳