چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

دانشگاه شيراز،ميزبان چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور

چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالي كشور، تابستان سال 97 با حضور بيش از 5 هزار ورزشكار در 11 رشته ورزشي در بخش دختران و 13 رشته ورزشي در بخش پسران در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
در جلسه اي كه با حضور دكتر صديقي معاون وزير علوم و رييس سازمان امور دانشجويان، دكتر عليزاده مدير كل تربيت بدني وزارت علوم، دكتر نادگران رييس دانشگاه شيراز، دكتر دريانوش مدير تربيت بدني دانشگاه و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه شيراز ، در دفتر رياست اين دانشگاه شيراز ترتيب يافت؛ تفاهم نامه برگزاري اين المپياد فرهنگي ورزشي ، به امضا رسيد.
در اين نشست دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز ، هدف از برگزاري چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالي كشور را رشد و تعالي و پرورش قواي جسماني و تهذيب نفساني دانشجويان توصيف كرد و گفت : دانشگاه شيراز تمام تلاش خويش را مي كند كه ميزبان شايسته اي براي اين رقابت ها باشد.
وي افزود : به همين منظور ، بهسازي و تجهيز اماكن ورزشي و رفاهي دانشگاه شيراز ، تا پيش از برگزاري اين رويداد ،انجام مي شود.
در سفر مسئولان وزارت علوم به دانشگاه شيراز ، از اماكن و فضاهاي ورزشي اين دانشگاه نيز بازديد شد و درخصوص مسائل مالي و اجرايي چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آمورش عالي كشور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

تاریخ: ۱۶:۲۴ - ۱۹/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۱۰۴۴