پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

برگزاري كارگاه آموزشي پژوهشي توسط استاد دانشگاه شيراز در دانشگاه اكسفورد

كارگاه آموزشي پژوهشي در زمينه شناخت عرفان ابن عربي و ابعاد گوناگون آن، توسط دكتر سعيد رحيميان، استاد دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه شيراز در دانشگاه اكسفورد برگزار شد.
اين استاد دانشگاه شيراز كه در فرصت مطالعاتي در دانشگاه اكسفورد به سر مي برد؛ در كارگاهي با عنوان " شناخت جهان بيني عرفاني ابن عربي و مفاهيم كليدي آن"
An Introduction to Worldview of Ibn Arabi and the key concepts of his thought
در دانشكده مطالعات شرقي (Oriental Institute)دانشگاه اكسفورد به ارائه مطلب پرداخت.
در اين كارگاه كه طي دو روز و در هشت جلسه به زبان انگليسي برگزار شد ؛ ابعاد وجودشناختي ، معرفت شناختي ، خداشناختي ، جهان شناختي و انسان شناختي نظام معرفتي ابن عربي مورد بحث و بررسي قرار گرفت .
در اين جلسات كه پروفسور كريستوفر ملچرت (Christopher Melchert)استاد مطالعات اسلامي دانشگاه اكسفورد به عنوان نماينده ناظر كالج اورينتال نيز شركت داشت ، محققاني مانند پروفسوراستفان اسپرل(Stephan Sperl) استاد و محقق مركز مطالعات اسلامي عربي لندن (SOAS) و خانم جين كلارك(Jane Clark) مسئول انجمن ابن عربي اكسفورد(Ibn Arabi Society) كه حدود 20 سال در زمينه آراي ابن عربي پژوهش مي كند ، همچنين برخي از دانشجويان و ديگر علاقمندان انديشه هاي ابن عربي حضورداشتند.
در انتهاي اين كارگاه آموزشي پژوهشي، گواهي و تقدير نامه دانشگاه اكسفورد به دكتر سعيد رحيميان ، استاد دانشگاه شيراز اعطا گرديد.

تاریخ: ۱۰:۵۸ - ۱۵/۰۱/۱۳۹۷   بازدید: ۸۸۰