پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

برگزاري نشست اقتصادي با حضور هيأت آلماني

همزمان با هفته ي دانشگاه صنعتي درسدن آلمان در دانشگاه شيراز،جلسه ارتباط دانشگاه و صنعت با حضور جمعي از اساتيد دانشگاه هاي شيراز و درسدن آلمان و همچنين جمعي از فعالان اقتصادي و مديران صنايع در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
آقاي گانتر لامرزال، مسئول دفتر همكاري با ايران منطقه اقتصادي ساكسوني آلمان در اين نشست با ابراز خوشحالي از حضورش در شيراز به معرفي ظرفيت ها و توانمندي هاي ايالت ساكسوني پرداخت.
وي اظهار داشت: برخي از كمپاني هاي بزرگ خودرو سازي دنيا همچون Porsche ، BMW و Volkswagen در اين ايالت آلمان فعال هستند و زمينه مناسبي براي همكاري مشترك با فعالان اقتصادي ايراني وجود دارد.
دكتر حميديان نماينده اتاق بازرگاني شيراز، دكتر عباسي نماينده منطقه ويژه اقتصادي شيراز، دكتر ظهيرامامي مديرعامل شركت فراسان و دكتر رحيميان نماينده شركت نفت و گاز هدكو نيز در اين جلسه با معرفي ظرفيت هاي فراوان استان فارس و شهر شيراز؛ فرصت هاي سرمايه گذاري را بيان كردند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۸:۴۷ - ۲۹/۰۱/۱۳۹۷   بازدید: ۲۰۲