پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

اختتاميه هفته دانشگاه صنعتي درسدن آلمان در دانشگاه شيراز

آئين اختتاميه هفته دانشگاه صنعتي درسدن آلمان در دانشگاه شيراز با حضور مسئولان و اساتيد دو دانشگاه در مجتمع فرهنگي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر سيد رشيد فلاح شمسي، رئيس مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز ضمن تشريح برنامه هاي صورت گرفته در اين مراسم اظهار داشت: هفته دانشگاه صنعتي درسدن آلمان در دانشگاه شيراز 26 تا 28 فروردين‌ 1397 اجرا شد و در قالب آن برنامه هاي متعددي شامل : نشست مشترك روساي دانشكده هاي دو دانشگاه ، جلسه گروهي (match-making) اساتيد منتخب دانشگاه شيراز و دانشگاه صنعتي درسدن براي ارائه و بررسي طرح هاي مشترك ، بازديد هيئت دانشگاهي آلمان از دانشكده هاي دانشگاه شيراز و نشست هاي مشترك با اساتيد هر دانشكده ، جلسه ارتباط دانشگاه و صنعت با حضور مديران و معاونان پژوهشي و جمعي از فعالان اقتصادي و مديران صنايع استان ، نشست تخصصي روساي دو دانشگاه با هدف بررسي گسترش و تعميق روابط دوجانبه ، افتتاح دفتر همكاري هاي استراتژيك مشترك در دانشگاه شيراز و بازديد از اماكن گردشگري شيراز ترتيب يافت.
وي افزود:در اين مدت ديدار با استاندار به عنوان نماينده عالي دولت در استان فارس صورت گرفت و گسترش همكاري ها در بالاترين سطوح مورد تاكيد قرار گرفت.
دكتر فلاح شمسي خاطر نشان كرد :نشست‌ شهردار شيراز و شهردار درسدن آلمان نيز با محور تبادلات فرهنگي، گردشگري و همكاري در زمينه محيط زيست شهري ، پسماند و مديريت ترافيك برگزار شد.
وي ادامه داد: اين مراسم پايان ماجرا نيست، بلكه آغازي براي فعاليت هاي همه جانبه دو دانشگاه شيراز و صنعتي درسدن آلمان و همچنين همكاري مشترك شهرداري شيرازو استانداري فارس با شهرداري درسدن و مسئولان ايالت ساكسوني آلمان است .
دكتر فلاح شمسي تأكيد كرد: گسترش ارتباطات بين المللي در دستور كار دانشگاه شيراز قرار دارد و به صورتي برنامه ريزي شده، تفاهم نامه هاي اجرايي مي شود.
دكتر نادگران، رئيس دانشگاه شيراز و دكتر مولر، رئيس دانشگاه صنعتي درسدن آلمان نيز در آئين اختتاميه ، بر بهره گيري از مزاياي علمي دو جانبه و همكاري دو دانشگاه تأكيد كردند.
اهداء هداياي روساي دو دانشگاه به همديگر پايان بخش اين مراسم بود.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۹:۱۲ - ۲۹/۰۱/۱۳۹۷   بازدید: ۳۱۴