دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷

جلسه هماهنگي چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در دانشگاه شيراز

جلسه هماهنگي چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در دانشگاه شيراز با حضور دكتر رخشنده رو معاون دانشجويي و فرهنگي و نماينده تام الاختيار رئيس دانشگاه شيراز در امور مديريتي برگزاري المپياد، دكتر دريانوش مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز و دبير اجرايي المپياد، دكتر پوركياني معاون فني چهاردهمين المپياد و نماينده مدير كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، روساي هيأت هاي ورزشي استان و ساير مديران و مسئولان دانشگاه در تالار مرحوم دكتر مصطفوي برگزار شد.
در ابتداي اين نشست، دكتر دريانوش ضمن تقدير از حضور هيأت وزارتي و روساي هيأت هاي ورزشي استان به تشريح برنامه هاي چهارمين المپياد به ميزباني دانشگاه شيراز پرداخت و از آمادگي كامل همه ي بخش ها، قسمت ها و واحدهاي مختلف دانشگاه براي هرچه باشكوه تر برگزار شدن اين مراسم خبر داد.
وي افزود: چندهزار دانشجوي دختر و پسر در تابستان امسال ميهمان دانشگاه شيراز مي باشند و براي ميزباني از آنان تمامي امكانات دانشگاه شيراز و ساير دستگاه هاي اجرايي استان بسيج شده اند و هماهنگي لازم نيز انجام شده است.
دكتردريانوش اظهار داشت: مراسم گشايش مسابقات دانشجويان با حضور رئيس‌جمهور، برخي معاونين وي، وزراي ورزش و جوانان، علوم، استاندار فارس و مقامات استاني در مجموعه زمين چمن دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد.
در ادامه ي اين نشست ،روساي هيأت هاي ورزشي، آمادگي كامل خود را براي همراهي با دانشگاه شيراز براي ميزباني اين رخداد مهم اعلام كردند.
دكتر پوركياني معاون فني چهاردهمين المپياد و نماينده مدير كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز ، ظرفيت هاي ورزشي دانشگاه شيراز و استان فارس -كه حاصل ارزيابي و بررسي تيم كارشناسي وزارتي مي باشد- را كاملاً مطلوب اعلام نمود.
وي همچنين به كارگيري پرسنل بخش تربيت بدني در برگزاري اين المپياد را يك اقدام مناسب و فني ارزيابي كرد.
دكتر پوركياني از اعلام حمايت همه جانبه روساي هيأت هاي ورزشي و اعلام آمادگي آنان براي مشاركت در ميزباني اين رخداد بزرگ ورزشي ابراز خرسندي و قدرداني كرد.
دكتر رخشنده رو ، معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه هم با تشكر از حضور مسئولان وزارتي و روساي هيأت هاي ورزشي استان ، مشاركت همه سازمان ها و بخش هاي دانشگاه را در برگزاري اين رويداد بزرگ خواستار شد.
وي همچنين به آثار حضور جوانان در جوامع ورزشي اشاره و خاطر نشان كرد: اين حضور بايد مديريت گردد تا فضاي فرهنگي و اخلاقي نيز همچون گذشته حاكم باشد.
در ادامه ،روساي كميته هاي مختلف برگزاري المپياد ضمن تشريح برنامه هاي خود آمادگي كامل هر كميته را براي ميزباني اعلام كردند.
شايان توجه است دانشگاه شيراز تابستان امسال براي نخستين بار ميزبان حدود 10 هزار دانشجوي ورزشكار از سراسر كشور خواهد بود .
به گفته ي دكتر دريانوش ،چهاردهمين دوره مسابقات دانشجويان كشور از 27 تيرماه امسال با ورود 3 هزار و 500 دانشجوي دختر به شيراز آغاز خواهد شد كه به مدت 10 روز به رقابت خواهند پرداخت.
مراسم افتتاحيه مسابقات دانشجويان با حضور رئيس‌جمهور، برخي معاونان وي، وزراي ورزش و جوانان، علوم، استاندار فارس و مقامات استاني در مجموعه زمين چمن دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد.
مراسم اختتاميه اين مسابقات نيز پس از اتمام رقابت‌هاي دختران دانشجو برگزار مي‌شود و بلافاصله مقدمات برگزاري مسابقات پسران انجام مي شود.
دكتر دريانوش، درخصوص مسابقات پسران دانشجو نيز گفت: رقابت‌هايپسران نيز از 10 مردادماه 97 آغاز مي‌شود كه حدود 4 هزار نفر در اين مسابقات شركت خواهند كرد كه براي آنان نيز آئين گشايش و اختتاميه خواهيم داشت.
دختران دانشجو در 11 رشته هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، دووميداني، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا و تيراندازي در اين رقابت‌ها حضور پيدا مي‌كنند.
پسران دانشجو نيز در 14 رشته فوتسال، هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، جودو، بدمينتون، دووميداني، شطرنج، كاراته، كشتي آزاد، كشتي فرنگي، تكواندو و شنا به رقابت خواهند پرداخت.
300 داور نيز اين مسابقات را داوري مي‌كنند و دانشجويان داوطلب نيز در برگزاري المپياد همكاري دارند.

تاریخ: ۱۱:۲۹ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۸۳۶