پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

نشست خبري بازديد از منطق زلزله زده غرب كشور

نشست خبري با حضور دكتر محمودرضا بنان رئيس بخش مهندسي عمران و دكتر سيداحمد انوار استاد بخش مهندسي عمران دانشگاه شيراز در تالار دكتر معيري دانشكده مهندسي برگزار شد.
در اين نشست درخصوص بازديد اساتيد دانشگاه از مناطق زلزله زده غرب كشور بحث و تبادل نظر شد.
دكتر انوار، رئيس هيأت بازديد كننده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گروهي شامل 8 استاد دانشگاه و يك نفر از مسئولان سازمان نظام مهندسي استان فارس در سفر 4 روزه به مناطق زلزله زده كرمانشاه ضمن بازديد از مناطق مختلف به بررسي آسيب سازه هاي مختلف پرداختند.
وي افزود: در اين بازيد درباره سازه هاي با مصالح بنايي، سازه هاي بتوني، سازه هاي فولادي و ديوارهاي غيرسازه اي، بررسي و تحقيق ميداني صورت گرفت.
دكتر انوار بيان داشت: دوشنبه 3 ارديبهشت ماه 97 از ساعت 16 تا20 در تالار همايش هاي دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز نشستي با حضور اساتيد دانشگاه و فعالان عرصه ساخت و ساز برگزار مي شود و گزارش تخصصي اين بازديدشامل : آسيب شناسي، تحليل و راهكارهاي مقابله با آسيب هاي زلزله بيان مي گردد.
دكتر انوار خاطرنشان كرد: متأسفانه از زلزله هاي منجيل، بم و كرمانشاه خوب درس فرانگرفته ايم و ضروري است كه مردم و جامعه مهندسي براي مقابله با آسيب هاي زلزله آمادگي هاي لازم را كسب كند.
دكتر محمودرضا بنان، رئيس بخش مهندسي عمران و از اعضاي هيأت بازديد كننده از مناطق زلزله زده كرمانشاه نيز در جمع خبرنگاران بيان داشت: سازه ها و ساختمان ها يكي از سرمايه هاي هر كشوري به شمار مي رود و اگر به شيوه هاي صحيح ساخته و نگهداري نشود بلاي جان مردم است.
دكتر بنان گفت: اگر افراد و سازمان ها احساس مسئوليت كنند و كيفيت ساخت و سازها كنترل شود، آنگاه زلزله به اين اندازه خسارات جاني و مالي در پي ندارد.
رئيس بخش مهندسي عمران دانشگاه شيراز تأكيد كرد : با توجه به وضعيت فعلي ساختمان ها ، ضروري است كه در آئين نامه ها بازنگري صورت گيرد.
وي در پايان از اساتيد، دانشجويان و فعالان عرصه ساخت و ساز دعوت نمود تا در سمينار تخصصي ارائه گزارش از مناطق زلزله زده حضور يابند.

تاریخ: ۱۳:۰۸ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۴۱۷