پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷

برگزاري سمينار تخصصي " نظريه قابليت اعتماد و كاربردهاي آن" در دانشگاه شيراز

چهارمين سمينار تخصصي ''نظريه قابليت اعتماد و كاربردهاي آن '' توسط بخش آمار دانشگاه شيراز و با حضور حدود يكصدنفر از اساتيد ، دانشجويان و پژوهشگران از دانشگاه ها و مراكز صنعتي سراسر كشور در دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين همايش تخصصي با همكاري قطب علمي داده هاي ترتيبي و فضايي، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام و انجمن آمار ايران، به مدت 2 روز در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز ترتيب يافت.
به گفته ي خانم دكتر سميه زارع زاده ، دبير اجرايي سمينار، از سوي اساتيد، پژوهشگران و دانشجويان علاقه مند استقبال خوبي از سمينار به عمل آمد و بالغ بر ٧٠ مقاله از دانشگاه هاي سراسر كشور توسط دبيرخانه دريافت گرديد.
وي افزود : پس از داوري ها ، 50 مقاله براي سخنراني و 11 مقاله براي ارائه به صورت پوستر انتخاب شد.
جناب آقاي دكتر جواد بهبوديان، استاد پيشكسوت برجسته بخش آمار دانشگاه شيراز و يكي از بنيان گذاران انجمن آمار ايران، دكتر مجيد اسدي (استاد گروه آمار دانشگاه اصفهان) ،دكتر محمدرضا نعمت الهي (رئيس مركز تحقيقات ايمني و دانشيار بخش مهندسي هسته اي دانشگاه شيراز)، دكتر احمدرضا سلطاني (استاد بخش آمار دانشگاه شيراز)، دكتر جعفر احمدي (استاد گروه آمار دانشگاه فردوسي مشهد) و دكتر فيروزه حقيقي (دانشيار گروه آمار دانشگاه تهران) از سخنرانان عمومي اين سمينار بودند.

براي نخستين بار در طول برگزاري سمينارهاي قابليت اعتماد، در حاشيه اين سمينار ، كارگاه تخصصي «آموزش نرم افزار پايتون» برگزار شد كه مورد استقبال علاقه مندان قرار گرفت.
قرار است پنجمين سمينار تخصصي ''نظريه قابليت اعتماد و كاربردهاي آن '' سال 1398 در دانشگاه يزد برگزار شود.
قابليت اعتماد(اطمينان) در حقيقت احتمال موفقيت در انجام وظيفه است، يا احتمال اينكه سيستم يا مجموعه بدون وقوع خرابي به وظايف تعيين شده با محدوديت هاي تعيين شده در طراحي (مانند محدوده زماني و مكاني) و در شرايط كاركردي مشخص(مانند دما، رطوبت، ارتعاش و...) عمل كند.
   تاریخ: ۱۰:۱۴ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۹۵