پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷

برگزاري مسابقه ملي شتابدهي كسب و كار‌هاي خلاق شهري در دانشگاه شيراز

مسابقه ملي شتابدهي كسب و كار هاي خلاق شهري (استارت آپ ويكند دانشگاه شيراز) به همت انجمن هاي علمي شهرسازي و مديريت دانشگاه شيراز و با حضور ۸۰ نفر از شركت كنندگان سراسر كشور در دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد.
به گفته ي خانم دكتر شعله ، سرپرست فرهنگي و دانشجويي دانشكده هنر و معماري ؛ اين رويداد با هدف تسهيل ايده پردازي و كارآفريني به منظور تحقق شعار سال ''حمايت از كالاي ايراني'' ترتيب يافت.
وي اظهار داشت: توجه به ايده هاي دانشجويي مي تواند به رشد و بالندگي آنان در عرصه هاي مختلف كمك كند و در آينده شغلي دانشجويان بسيار موثر باشد.
ارائه ايده ها و معرفي تيم ها به مربيان ، برگزاري كارگاه هاي : بوم كسب و كار (BMC)، اعتبارسنجي (Validation)، حداقل محصول پذيرفتني (MVP)، تجربه كاربري استارتاپ ها ؛ (UI/UX) و كارگاه نحوه ارائه (Pitch) ، از جمله قسمت هاي اين رويداد بود.
دكتر رخشنده رو معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز در مراسم اختتاميه اين رويداد، با تاكيد بر لزوم توجه به جوانان و ايده هاي آنان و تجربه هاي مثبت در اعتماد به ايده هاي جوانان؛كارآفريني به صورت هاي مدرن و جديد را از ملزومات جهان كنوني دانست .
دكتر دانش منش، رئيس مركز كارآفريني و نوآوري دانشگاه شيراز هم با قدرداني از تيم برگزار كننده اين رويداد، شيوه و كيفيت برگزاري آن را مثبت ارزيابي كرد و بر برگزاري رويدادهاي مشابه تاكيد نمود.
خانم دكتر البرزي، رئيس مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان دانشگاه شيراز نيز اظهار داشت: ضروري است كه مسئولان، بيش از پيش از ايده هاي دانشجويان و نخبگان حمايت كنند.
اهداي هدايا و تقدير از سه تيم برتر پايان بخش اين رويداد بود.

تاریخ: ۱۷:۱۰ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۷۵