سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

برگزاري چهارمين جشنواره رويش دانشگاه شيراز

«چهارمين جشنواره رويش دانشگاهي» ارديبشت ماه جاري به مدت 4 روز در دانشگاه شيراز برگزار شد.
از محورهاي اصلي اين جشنواره مي توان به برگزاري نمايشگاه توانمندي هاي كانون هاي دانشجويي در پرديس ارم اشاره كرد.
در اين نمايشگاه، كانون ها به ارائه ي دستاوردهاي خود و جذب نيروهاي جديد و ارائه برنامه هاي مختلف اقدام كردند.
دكتر غلامرضا رخشنده رو ، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز ، پاسخ به نيازهاي متنوع و رشد خلاقيت فرهنگي، هنري و اجتماعي دانشجويان ، ترغيب بر تداوم و استمرارفعاليت ها و نيز افزايش سطح كيفي فعاليت هاي آتي كانون هاي دانشجويي، را از اهداف برگزاري اين جشنواره برشمرد.
وي خاطر نشان كرد : كانون هاي فرهنگي، هنري، اجتماعي و مذهبي به عنوان مجموعه اي جوان، خودجوش و انديشمند به سبب بهره مندي از پشتوانه اي عظيم استعدادها و توانايي هاي جوانان فرهيخته اين مرز و بوم، ازجايگاهي ويژه در ميان دانشگاهيان برخوردارند و هم اكنون 16 كانون دانشجويي دردانشگاه شيراز فعال مي باشند.
معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز گفت: اين نهادها به عنوان ركني كارآمد و تأثيرگذار در شكل گيري فعاليت هاي گروهي و جامعه پذيري دانشجويان مطرح شده اند و به عنوان يكي از مهم ترين مراكز فعال دانشجويي در زمينه هاي اجتماعي، فرهنگي، هنري و مذهبي در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي به ايفاي نقش مي پردازند.
دكتر رخشنده رو اظهار داشت: هم اكنون كانون ها، يكي از بنيادي ترين عرصه ها براي تحقق اهداف و برنامه هاي اصلي دانشگاه ها در جهت پاسخگويي به نيازهاي متنوع و رشد خلاقيت فرهنگي و هنري دانشجويان، سامان بخشيدن به خواسته ها و تلاش هاي خودانگيخته ي فرهنگي، هنري و اجتماعي و قانونمند نمودن فعاليت هاي دانشجويي محسوب مي شوند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۹:۲۳ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۸۷