سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

انتخاب دكتر حسن صالحي ، استاد دانشگاه شيراز به عنوان عضو مدعو فرهنگستان علوم جهموري اسلامي ايران

دكتر حسن صالحي ، استاد بخش علوم باغباني دانشگاه شيراز از سوي فرهنگستان علوم جهموري اسلامي ايران به عنوان عضو مدعو فرهنگستان در شاخه علوم باغباني برگزيده شد.
شاخه علوم باغباني فرهنگستان علوم ، هم اكنون داراي يك عضو پيوسته، يك عضو وابسته و پنج عضو مدعو مي باشد.
شاخه علوم باغباني يكي از شاخه هاي گروه علوم كشاورزي فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران است كه بيشتر فعاليت هاي آن كمك به گسترش علوم و فنون باغباني در كشور، ارائه مشاوه به سياست گذاران علومبه ويژه علوم باغباني و تلاش در زمينه تقويت روح پژوهش در اين حوزه و زمينه سازي براي ارتباط هاي بين المللي مي باشد.
شايان توجه است دكتر حسن صالحي تاكنون 94 مقاله در نشريه هاي معتبر بين المللي ، 143 مقاله در همايش هاي ملي و بين المللي، 2 كتاب تاليفي، يك برگردان كتاب و 3 فصل كتاب بين المللي به چاپ رسانده است.
عناويني همچون استاد نمونه آموزشي، استاد نمونه پژوهشي و رييس بخش نمونه دانشگاه شيراز و عضو شوراي دبيران 3 مجله بين المللي در كارنامه ي علمي اين استاد دانشگاه شيراز مشاهده مي شود.

تاریخ: ۱۵:۵۲ - ۰۷/۰۳/۱۳۹۷   بازدید: ۳۰۵