دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

حضور رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه كوئينزلند استراليا در دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز

نشست مشتركي با حضور پروفسور نيل منزيس (Neal Menzies) استاد علوم خاك و محيط زيست و رئيس دانشكده كشاورزي دانشگاه كوئينزلند استراليا با رئيس و اعضاي شوراي توسعه بين الملل دانشكده كشاورزي در محل اين دانشكده برگزار شد.
دكتر سيد رشيد فلاح شمسي، رئيس مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه شيراز گفت: در اين نشست درخصوص زمينه هاي همكاري مشترك ازجمله تبادل دانشجو، فرصت هاي مطالعاتي اعضاي هيأت علمي، انتشار مقالات علمي مشترك در مجلات معتبر بين المللي، پژوهش هاي مشترك ، حمايت از طرح هاي پژوهشي و درنهايت تفاهم نامه جامع همكاري بين دو دانشگاه شيراز و كوئينزلند استراليا بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وي افزود: ارتباطات موثر و گسترش همكاري علمي بين المللي با دانشگاه هاي مختلف و مطرح جهان در دستور كار دانشگاه قرار دارد.
پروفسورمنزيس هم با ابراز خرسندي از حضورش در دانشگاه شيراز ، اظهار داشت: در سال هاي اخير، انتشار و چاپ مقالات با كيفيت بالا توسط اساتيد دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز در مجلات تخصصي ومعتبر بين المللي رشد چشمگيري داشته و اين مقالات توسط محققان دانشگاه كوئينزلند مورد استفاده قرار گرفته است.
وي افزود: دانشكده كشاورزي دانشگاه كوئينزلند استراليا يكي از معتبرترين دانشكده هاي كشاورزي جهان است كه سالانه مقالات علمي فراواني را در مجلات و نشريات مطرح جهان به چاپ مي رساند.
گفتني دانشگاه كوئينزلند (Queensland) با بيش از يكصدسال قدمت، از قديمي ترين دانشگاه هاي استراليا به شمار مي رود.
اين دانشگاه جامع داراي 6 هزار و ششصد عضو هيئت علمي است و افزون بر 52 هزار دانشجو در اين دانشگاه مشغول به تحصيل هستند.
بر اساس نظام رتبه بندي QS ، دانشگاه كوئينزلند استراليا داراي رتبه بين المللي48 مي باشد.

تاریخ: ۱۳:۰۰ - ۲۹/۰۳/۱۳۹۷   بازدید: ۱۵۴۷