چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

گردهمايي معاونان آموزشي دانشگاه هاي سطح يك كشور در دانشگاه شيراز

گردهمايي معاونان آموزشي دانشگاه هاي سطح يك كشور در دانشگاه شيراز به ميزباني دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين آيين معاونان آموزشي دانشگاه هاي شيراز، تهران، تبريز، فردوسي مشهد، اصفهان ، صنعتي اصفهان، تربيت مدرس، علم و صنعت، شهيد بهشتي، صنعتي شريف ، اميركبير، خواجه نصيرالدين طوسي و دانشگاه علامه طباطبايي ؛در خصوص مسائل آموزشي دانشگاه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز در جمع معاونان آموزشي دانشگاه هاي سطح يك كشور با تأكيد بر ضرورت كلان نگري براي ارتقاي جايگاه دانشگاه ها خاطر نشان كرد: متأسفانه در سال هاي گذشته رشد قارچ گونه و بدون كارشناسي در زمينه آموزش عالي رخ داده و به همين منظور طرح آمايش آموزش عالي توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اجرا مي شود.
وي افزود: به عنوان نمونه در استان فارس 183 دانشگاه و مركز آموزش عالي وجود دارد و اين در حالي است كه اعتبارات و بودجه آموزش عالي محدود است و بخش عمده اي از وقت دانشگاه شيراز براي پيگيري مسائل اين دانشگاه صرف مي شود.
رئيس دانشگاه شيراز با بيان اينكه مباحث مطرح شده در جمع معاونان آموزشي سطح يك كشور مي تواند زير ساخت و بستر مناسبي براي قوانين حوزه آموزش عالي باشد؛ اظهار داشت: از جمله مسائلي كه بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد بحث استقلال دانشگاه ها در مواردي همچون جذب دانشجوي دكتري و جذب هيأت علمي است .
در ادامه اين نشست، در خصوص اقدامات انجام شده و مسائل جاري دانشگاه هاي كشور، بررسي قوانين و مقررات جذب اعضاء هيأت علمي، هماهنگي در تدوين و اجراي آئين نامه هاي آموزشي جديد و همچنين تفويض اختيارات حوزه هاي برنامه ريزي و گسترش به دانشگاه هاي سطح يك، بحث و بررسي صورت گرفت.
   تاریخ: ۱۲:۵۰ - ۰۲/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۵۵۵