پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

رقابت 85 هزار كنكوري در استان فارس

دكتر سيد محسن تقوي، نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز، به بيان مطالبي در خصوص كنكور سراسري دانشگاه ها پرداخت.
وي اظهار داشت: كنكور سراسري امسال ، روزهاي پنج شنبه و جمعه 7 و 8 تيرماه 97 در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي شود.
دكتر تقوي گفت: داوطلبان گروه آموزشي رياضي و علوم انساني صبح پنج شنبه، گروه آزمايشي هنر عصر پنج شنبه، گروه آزمايشي تجربي صبح جمعه و گروه آزمايشي زبانهاي خارجي عصر جمعه در جلسه آزمون شركت مي كنند.
به گفته نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس، داوطلبان مي توانند از بعد از ظهر روز يكشنبه 3 تيرماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org نسبت به مشاهده و پرينت كارت اقدام نمايند.
وي تصريح كرد: چنانچه در كارت هاي داوطلبان اشتباهي وجود داشته باشد، شعبه رفع نقص در شهرستان هاي مختلف و همچنين در شهر شيراز در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي با حضور نمايندگان سازمان سنجش داير است.
دكتر تقوي در ادامه به بيان آمار داوطلبان كنكور امسال پرداخت و گفت: در كل كشوريك ميليون و 216 هزار و 560 نفر متقاضي وجود دارد كه از اين تعداد 84 هزار و 734 نفر در استان فارس و 35 هزار و 341 نفر در شهر شيراز مي باشند.
وي افزود: كنكور سراسري امسال در 35 شهر استان فارس برگزار مي شود و باجه هاي رفع نقص در همه شهرستانها به رفع مشكل داوطلبان مي پردازند.
دكتر تقوي از بيشترين حضور داوطلبان در گروه آزمايشي تجربي خبر داد و گفت: امسال 642 هزار و 228 نفر در گروه آزمايشي تجربي، 144 هزار و 437 نفر در گروه آزمايشي رياضي، 204 هزار و 936 نفر در گروه علوم انساني، 145 هزار و 531 نفر در گروه آزمايشي زبان هاي خارجي و 78 هزار و 815 نفر در گروه آزمايشي هنر ؛ در سراسر كشور به رقابت مي پردازند .
معاون آموزشي دانشگاه شيراز ، از افزايش حدود 11 درصدي تعداد داوطلبان كنكور سراسري امسال نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: با توجه به آمار، امسال تعداد داوطلبان در كل كشور باغه بر 123 هزار نفر افزايش يافته است.
نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان فارس گفت: همچون سال گذشته، حدود 60 درصد شركت كنندگان كشور و استان را خانم ها و 40 درصد را آقايان تشكيل مي دهند.
معاون آموزشي دانشگاه شيراز با اشاره به حساسيت بالاي كنكور سراسري و تأكيد بر برگزاري صحيح و سالم آن بيان داشت: دانشگاه شيراز در ساليان گذشته با همه توان اين آزمون را برگزار كرده و موفق شده است لوح تقدير سازمان سنجش را به عنوان دانشگاه برتر در برگزاري كنكور سراسري از آن خود كند.
وي در پايان تاكيد كرد : در حوزه هاي امتحاني صبح ها رأس ساعت 7 صبح و بعدازظهرها رأس ساعت 14:30 (دو و نيم بعدازظهر) بسته خواهد شد و از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در حوزه هاي امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.

تاریخ: ۱۲:۴۸ - ۰۳/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۶۶۷