چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

مراسم تكريم و معارفه روساي پيشين و جديد دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز

آيين تكريم دكتر مسعود حق خواه ، رييس پيشين دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز و معارفه دكتر منصور سياري ، رييس جديد اين دانشكده با حضور رئيس دانشگاه شيراز و جمعي از اعضاي هيت علمي، كاركنان و دانشجويان ، در سالن آمفي تئاتر دانشكده دامپزشكي برگزار شد.
دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز با قدرداني از تلاش هاي دكتر حق خواه ، اظهار داشت: دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز ، از نظر برنامه ريزي ، نظم و مقررات آموزش ، پژوهش و تحقيق ، و توانمندي اعضاي هيات علمي ؛ يكي از بهترين دانشكده هاي كشور به شمار مي رود .
وي افزود: از اين ظرفيت ها بايد به خوبي استفاده كرد و تمهيداتي جهت كارهاي مغفول مانده اين دانشكده بكار گرفت.
دكتر حق خواه هم در اين آيين به بيان برخي ويژگي هاي دانشكده دامپزشكي پرداخت و گفت : تحقيق و پژوهش در زمينه دامپزشكي گران و نيازمند حمايت ويژه مسولان دانشگاه است.
دكتر سياري، رييس جديد دانشكده دامپزشكي نيز با اشاره به مسائل و برنامه هاي آتي دانشكده اظهار اميدواري كرد : با همدلي و تعامل همگاني و با شتاب بيش از پيش ، حركت به سوي اهداف دانشگاه صورت گيرد.

تاریخ: ۱۲:۴۱ - ۰۹/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۵۵۳