پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

آمادگي دانشگاه شيراز براي ميزباني از المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور

نشست خبري چهاردهمين المپياد فرهنگي- ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور امروز در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر غلامرضا رخشنده رو ، سرپرست كل المپياد و معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز ، دكتر فرهاد دريانوش، دبيركل اجرايي المپياد و مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز و دكتر سيدمجتبي واعظي، مشاور سر پرست كل المپياد و قائم مقام معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز ، در جمع خبرنگاران و نمايندگان رسانه هاي گروهي به تشريح برنامه هاي اين رويداد ملي پرداختند.
دكتر رخشنده رو در اين نشست اظهار داشت: اعضاي تيم هاي ملي دانشجويي در رشته هاي مختلف از نفرات برتر اين المپياد انتخاب خواهند شد.
وي افزود: در اين رقابت ها حدود 4 هزار و ۵۰۰ دانشجوي پسر و 3 هزار و ۵۰۰ دانشجوي دختر از ۱۲۰ دانشگاه كشور به رقابت مي پردازند.
سرپرست كل المپياد تصريح كرد: دانشجويان دختر در ۱۱ رشته و پسران در ۱۴ رشته به رقابت خواهند پرداخت.
دكتر دريانوش هم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دختران دانشجو در 11 رشته هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، دووميداني، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا و تيراندازي در اين رقابت ها حضور پيدا مي كنند.
اين استاد دانشگاه افزود: پسران نيز در 14 رشته فوتسال، هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، جودو، بدمينتون، دووميداني، شطرنج، كاراته، كشتي آزاد، كشتي فرنگي، تكواندو و شنا به رقابت خواهند پرداخت.
دبيركل اجرايي المپياد گفت: كاروان هاي ورزشي دانشجويان دختر ۲۷ تير وارد شيراز مي شوند و پس از برگزاري يك بازي سمبوليك ؛ مراسم افتتاحيه رقابت هاي دختران ۲۹ تير در دهكده المپياد واقع پرديس دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
وي افزود: تيم هاي ورزشي دانشجويان پسر نيز ۱۰ مرداد وارد شيراز مي شوند و پس از بازي سمبوليك، مراسم افتتاحيه ي اين دور از رقابت ها ۱۲ مرداد ماه در زمين چمن دانشگاه شيراز اجرا مي گردد.
دبيركل اجرايي المپياد خاطر نشان كرد: ۱۵۰ دانشجوي پسر و ۱۱۲ دانشجوي دختر در قالب تيم دانشگاه شيراز در چهاردهمين المپياد فرهنگي- ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور شركت خواهند كرد.

دكتر واعظي هم حضور دانشجويان سراسر كشور در شيراز را فرصتي مناسب براي معرفي فرهنگ، هنر و جاذبه هاي گردشگري شيراز و استان فارس برشمرد و گفت: علاوه بر مسابقات ورزشي، براي شركت كنندگان در اين المپياد برنامه هاي فرهنگي در نظر گرفته شده است.
وي افزود : حرم مطهر حضرت احمد ابن موسي(شاهچراغ) ، حافظيه ، سعديه ، باغ ارم ، تخت جمشيد ومراكز تجاري و تفريحي ، از جمله مكان هايي است كه بازديد از آنها صورت مي گيرد.
در ادامه اين نشست ، خبرنگاران سوالات خود را مطرح كردند و مسئولان برگزاري المپياد به آنها پاسخ دادند.
   تاریخ: ۲۱:۰۰ - ۱۶/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۶۵۷