دریافت اطلاعات ...

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹
با حضور وزير علوم در دانشگاه شيراز برگزار شد:
آيين گشايش چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور

مراسم افتتاحيه چهاردهمين المپياد فرهنگي، ورزشي دانشجويان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور با حضور دكتر غلامي وزير علوم ، تحقيقات و فناوري، آيت الله دژكام نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز ؛ مهندس تبادار استاندار فارس، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز ، جمعي از مسولان استاني و شركت كنندگاني از سراسر كشور ؛ شامگاه جمعه 29 تيرماه 97 در زمين چمن دانشگاه شيراز برگزار شد.
حمايت ويژه وزارت علوم از توسعه ورزش دانشگاهي
دكتر منصور غلامي ، وزير علوم تحقيقات و فناوري در آيين افتتاحيه اين المپياد در دانشگاه شيراز گفت: مسئولان استان فارس در برگزاري باشكوه اين المپياد تلاش ويژه و خوبي داشته اند.
وي افزود: ورزش در دانشگاه ها به معناي توأم كردن سلامت جسم و روان با شرايط دانش آموختگي است.
دكتر غلامي اظهار داشت : ورزش در دانشگاه توام كردن روحيه نشاط با علم آموزي است و براي هرجوينده علم ضروري است كه به دنبال ورزش برود.
وزير علوم ادامه داد: برگزاري چنين المپيادهايي چه براي دختران دانشجو كه از امروز آغاز شده و چه براي پسران كه در روزهاي آينده كليد خواهد خورد ، بصورت ويژه مورد توجه وزارت علوم قرار دارد.
وي، با آرزوي موفقيت براي تيم هاي ورزشي و مربيان شركت كننده در اين المپياد ورزشي گفت: در برنامه ريزي هاي وزارت علوم و حوزه معاونت دانشجوئي تاكيد ويژه اي براي توسعه ورزش دانشجوئي شده كه اميدوارم هر ساله شاهد گسترش اين نوع ورزش ها در كشور باشيم.
دكتر غلامي با درخواست از مسئولان براي فراهم كردن بيش از پيش شرايط براي ورزش هاي همگاني ؛ خاطر نشان كرد : اگر از نيازهاي جوانان در عرصه هاي ورزشي حمايت شود قطعا در سطح بين المللي نيز شاهد بلند آوازه تر شدن نام ايران خواهيم بود.
وزير علوم با اشاره به اينكه بارها پرچم جمهوري اسلامي ايران توسط جوانان دانشجو در سطح جهان برافراشته شده،گفت: لازم است در دانشگاه ها به ورزش دختران توجه ويژه اي شود و نبايد محدوديت ها خصوصا به لحاظ مالي در اين مساله تاثيرگذار باشد.

المپياد ورزشي ؛ دمنده روح نشاط در جامعه
استاندار فارس نيز در مراسم افتتاحيه اين المپياد ورزشي گفت: دانشگاه شيراز توانسته با بهره از تمام ظرفيت هاي استان فارس برگزاري اين المپياد را به بهترين نحو ممكن برنامه ريزي كند.
مهندس اسماعيل تبادار ادامه داد: فارس با بيش از 160 مركز آموزش عالي و دارا بودن دو دانشگاه شيراز و علوم پزشكي به همراه پارك علم و فناوري و بنياد ملي نخبگان محور توسعه در كشور بشمار مي رود.
وي، تربيت بدني و ورزش را بخشي از ميراث كشور دانست و بيان كرد: ورزش ايران از گذشته از جايگاه ويژه اجتماعي و ديني برخوردار و هدف آن بهداشت تن و روان بوده است.
استاندار فارس پرداختن به ورزش را يك رسالت عنوان كرد و گفت: بايد تمام ارگان ها خصوصا آموزش و پرورش و آموزش عالي به طور ويژه به اين امر توجه داشته باشند.
وي ادامه داد: جامعه اي كه خواهان توسعه و پيشرفت در همه ابعاد است به جوان هاي پرتوان و سالم نياز دارد و به اين ترتيب لازم است كه ورزش را نه در حاشيه بگذارد بلكه در زندگي جاري كند.
مهندس تبادار اظهار داشت: ورزش نه در حاشيه بلكه بايد در متن زندگي باشد تا اميد و اعتماد به نفس افزايش يابد و المپياد ورزشي جوانان مصداق توسعه ورزش همگاني در جامعه و دمنده روح نشاط و اميد است.
وي خطاب به دانشجويان عنوان كرد: از دختران و پسران دانشجو درخواست مي كنم كه در كنار تلاش هاي علمي ،ورزش را با رعايت معيارهاي والاي انساني از مسير قهرماني به سوي پهلواني سوق دهند و از فضاي ايجاد شده جهت بالندگي اين سرزمين استفاده كنند.

رشد 30 درصدي شركت كنندگان در چهاردهمين المپياد ورزشي
مدير كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هم در اين مراسم گفت: چهاردهمين دوره المپياد ورزشي دانشجويان ايران با شش هزار شركت كننده بزرگترين دوره در ميان ادوار گذشته اين مسابقات به لحاظ تعداد شركت كننده به شمار مي رود و آمارها نشان از رشد 30 درصدي در اين خصوص دارد.
دكتر حسين عليزاده اظهار داشت: ارزيابي هاي وزارت علوم نشان از اين موضوع دارد كه اين دوره از المپياد ورزشي كه در دانشگاه شيراز برگزار خواهد شد يكي از موفق ترين ها در نوع خود است.

نقش ورزش در بهبود سبك زندگي دانشجويي
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز نيز در آيين گشايش چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در دانشگاه شيراز گفت: اين دانشگاه به عنوان يكي از دانشگاه هاي مطرح در سطح ملي و بين المللي از سرمايه هاي علمي و معنوي ايران به شمار مي رود كه همواره مشعل دار حركت هاي علمي ، فرهنگي و ورزشي در كشور بوده و امروز نيز ميزبان ورزشكاران و سرپرستان تيم هاي ورزشي در يكي از رويدادهاي بزرگ اين حوزه است.
دكتر نادگران افزود: نقش ورزش در بهبود سبك زندگي دانشجويي انكارناپذير است چرا كه سبب افزايش بالندگي علمي و آموزشي خواهد شد.
وي ادامه داد: هزينه كردن براي ورزش همانا سرمايه گذاري براي تربيت نسلي سالم و پوياست.
دكتر نادگران گفت : شيراز و دانشگاه بزرگ آن همواره مشوق و حامي ورزش به عنوان عامل خودباوري، تقويت اراده، احساس شادابي، گسترش نشاط و سلامتي بوده و هست و به فرمايش مقام معظم رهبري ورزش از اهم ضروريات به شمار مي رود.
رئيس دانشگاه شيراز بيان كرد: حدود 400 نفر از پرسنل و دانشجويان دانشگاه شيراز براي برگزاري چهاردهمين دوره المپياد فرهنگي، ورزشي دانشجويان سراسر كشور در شيراز همكاري مي كنند.
گفتني است دختران دانشجو تا پنجم مردادماه در 11 رشته شامل هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، دو و ميداني، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا و تيراندازي به رقابت با يكديگر مي پردازند.
پسران دانشجو نيز از دهم تا 19 مردادماه در قالب 14 رشته شامل فوتسال، هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، جودو، بدمينتون، دووميداني، شطرنج، كاراته، كشتي آزاد، كشتي فرنگي، تكواندو و شنا با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۰۲:۱۸ - ۳۰/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۱۴۳۰