دریافت اطلاعات ...

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹
دكتر غلارضا رخشنده رو، سرپرست كل المپياد:
چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويي كشور، در سطح استانداردهاي بين المللي ورزشي دانشجويي است

با توجه به تورم پيش آمده هزينه هاي ما از 5 ميليارد تومان به ده ميليارد تومان افزايش يافت كه با كمك دانشگاه شيراز ان شاءالله بتوانيم تمام آن را تأمين كنيم.
مسابقات چهاردمين دوره المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور به ميزباني دانشگاه شيراز از روز پنجشنبه 28 تيرماه در دانشگاه شيراز آغاز شد.
علاوه بر برگزاري مسابقات ورزشي چند رشته مختلف بانوان، در حاشيه اين رويداد ورزشي دانشجويي، برنامه هاي فرهنگي ديگري نيز به همت دانشگاه شيراز و برخي ارگان ها همچون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، اجرا شد. يكي از اين برنامه ها برپايي نمايشگاه فرهنگي و هنرهاي سنتي بود. اين نمايشگاه كه در ورودي دهكده ورزشي چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور برپا شده بود، با حضور دكتر غلامرضا رخشنده¬رو، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه شيراز افتتاح شد.
دكتر غلامرضا رخشنده رو، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه شيراز و سرپرست كل چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور در حاشيه افتتاح و بازديد از اين نمايشگاه فرهنگي گفت: المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور هر دو سال يك بار برگزار مي شود .
دكتر غلامرضا رخشنده به حضور دانشجويان داوطلب در اين دوره اشاره كرد و افزود: در اين دوره نزديك به 200 تيم از دانشگاه هاي مختلف شامل 90تيم دختران و 110 تيم پسران در 14 رشته پسران و 11 رشته دختران رقابت خواهند كرد.
معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه شيراز اضافه كرد: برندگان اين مسابقات كه در سطح حرفه اي ورزشي دانشجويي كشور نمادي از المپيك براي دانشجويان است، جهت حضور در تيم ملي دانشجويي انتخاب مي شوند.
دكتر رخشنده رو به امكانات فراهم شده جهت برگزاري اين مسابقات هم اشاره و خاطر نشان كرد: از نظر امكانات ما در چند وجه مختلف توانستيم امكانات لازم را فراهم كنيم از جمله اسكان و خوابگاه، تغذيه و غذا خوري ها و امكانات ورزشي، ميدان ها و سالن هاي ورزشي، استخر، زمين چمن و سالن هاي مختلف كه با همكاري ارگان هاي خارج دانشگاه مثل علوم پزشكي در بحث سالن و خوابگاه مورد نياز، در سطح آموزش پرورش سالن ورزشي و در سطح وزرات خانه، صندوق امور دانشجويان و ... توانستيم امكانات لازم و خوبي را فراهم كنيم. كه جا دارد از اين ارگان ها تشكر لازم را بنمايم.
وي در مورد هزينه هاي برگزاري نيز گفت: هزينه المپياد پيش از فروردين يعني در سال 96 برنامه ريزي، تدارك و بودجه بندي شد كه حدود 5 ميلياد تومان برآورد گرديد. اين بودجه از منابع مختلف همچون سرانه دانشجويان از دانشگاه خودمان و ... تامين گرديد ولي متآسفانه با نزديك شده به زمان برگزاري المپياد با تورم و بالارفتن نرخ ارز هزينه ها دو برابر شد كه برآورد ما حدود 10 ميليارد تومان گشت. بايد اين مبلغ تامين مي شد كه تا كنون توانسته ايم تامين كنيم .
سرپرست كل چهاردهمين المپياد ورزشي سراسر كشور در مورد مسايل بهداشتي و امدادي نيز خاطرنشان كرد: دانشگاه شيراز خودش امكانات طبي و پزشكي محدود داشت كه در مركز بود و با هيات پزشكي ورزشي استان، اورژانش استان و .. قرار دادهايي جهت خدمات درماني و بيمه اي براي دانشجوياني كه ممكن است به اين خدمات نياز داشته باشند، منعقد شد.
اين مقام مسئول اضافه كرد: هيات هاي ورزشي مركزي از تهران و وزارتخانه نظارت كامل بر امكانات و تجهيزات ما براي برگزاري المپياد داشتند و اگر امكانات ما استاندارد نبود، اجازه برگزاري ندادند. مثلا استخر ما ابعاد استاندارد نداشت كه جهت برآوردن اين امكانات استخر انقلاب را اجاره كرديم و بايد قاطعانه بگويم امكانات ما كاملاً در سطح استانداردهاي بين المللي ورزشي دانشجويي است.
دكتررخشنده رو در پايان به دانشجويان نصيحت كرد: به دانشجويان و كاروان هاي دانشجويي ورزشي كه آمده اند عرض مي كنم '' ابر و باد و مه خورشيد و فلك در كارند تا تو ناني به كفي آري و به غفلت نخوري''. براي برگزاري اين المپياد هزاران ساعت وقت و ميليارد ها تومان بودجه هزينه شده و اميدواريم دانشجويان قدر اين فرصت را بدانند و فرهنگ ورزشي خود را در اين صحنه متبلور كنند و علاوه بر تلاشي كه براي فعاليت هاي تخصصي و ورزشي و قهرماني مي كنند ، مسايل اخلاقي انساني هم به منصه ظهور برساند.
وي ادامه داد: يك مقدار بحث ورزش و فرهنگ با هم گره خورده است. در ورزش ما صرفاً پيروزي و شكست مهم نيست؛ زمين مقدس است و فرهنگ جوانمردي كه با نام اميرالمومنين گره خورده است. غير از اين مسايل فرهنگي را به صورت بسته هاي فرهنگي ، مسابقات ، شب هاي شعر و ... فراهم كرديم تا دست پري براي دانشجويان داشته باشيم و ارائه كنيم تا فرهنگ و اعتقاد و دين شان تقويت كينم .

تاریخ: ۱۸:۴۲ - ۰۴/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۸۸۹