شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

پايان روز نخست مسابقات هندبال المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

روز نخست مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور در دانشگاه شيراز به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، در نخستين روز مسابقات هندبال چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور در شيراز، 4 ديدار برگزار شد.
سرپرست مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور گفت: تيم حكيم سبزواري 22 بر 12 علم و صنعت را شكست داد، اصفهان 34 بر 25 در مقابل گيلان به پيروزي رسيد ، شيراز 33 بر 19 تبريز را شكست داد و تهران 31 بر 22 تيم از سد ايلام گذشت.
به گفته ي سرپرست مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور ،اين مسابقات با حضور 12 تيم در 4 گروه به مدت 7 روز برگزار مي شود.
دكتر زارعي ادامه داد: مسابقات در مرحله نخست به صورت امتيازي و در مرحله دوم به صورت حذفي برگزار مي شود.
وي گفت: در پايان اين مسابقات نفرات برتر معرفي و از ميان آنها تيم ملي براي حضور در رقابت هاي جهاني دانشجويان انتخاب مي شوند.
در مسابقات هندبال دانشجويان پسر، ورزشكاران تيم هاي شيراز، حكيم سبزواري، علم و صنعت، زابل، اصفهان، گيلان، فردوسي مشهد، تهران، ايلام، شهيد چمران اهواز، تبريز و غيرانتفاعي اديب ساري حضور دارند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۸:۳۳ - ۱۲/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۳۷۶