دریافت اطلاعات ...

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹

پايان روز نخست مسابقات واليبال دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

تيم هاي برتر روز نخست مسابقات واليبال پسران دانشجوي كشور مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، در پايان روز نخست مسابقات واليبال چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز، 8 تيم از سد حريفان خود گذشتند.
سرپرست اين مسابقات گفت: تيم هاي دانشگاهي پيام نور گيلان، غيرانتفاعي امام رضا، خليج فارس بوشهر، اصفهان و سيستان و بلوچستان با نتيجه دو بر صفر به ترتيب در مقابل تيم هاي دانشگاهي شيراز، صنعتي اراك، اروميه، صنعتي خواجه نصير طوسي و رازي كرمانشاه به پيروزي رسيدند.
دكتر كوروش قهرمان تبريزي افزود: تهران، قم و جامع علمي كاربردي گلستان نيز با نتيجه دو بر يك به ترتيب از سد غيرانتفاعي باختر ايلام، شهيد چمران و محقق اردبيلي عبور كردند.
سرپرست اين مسابقات گفت: مسابقات واليبال پسران، با حضور 18 تيم در 4 گروه به مدت 9 روز برگزار مي شود.
دكتر كورش قهرماني تبريزي افزود: اين مسابقات در 2 دور مقدماتي و نهايي برگزار مي شود كه در دور مقدماتي تيم ها به صورت دوره اي با يكديگر رو به رو مي شوند و در دور نهايي مسابقات به صورت حذفي است.
وي گفت: درپايان مسابقات، تيم هاي برتر انتخاب و همچنين بازيكنان منتخب براي اردوي تيم ملي دانشجويان مشخص مي شوند.
سرپرست مسابقات واليبال المپياد دانشجويان پسر ادامه داد: تيم هاي دانشگاه هاي شيراز، زاري كرمانشاه، شهيد چمران اهواز، قم، سيستان و بلوچستان، غيرانتفاعي فردوسي مشهد، اصفهان، صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، پيام نور گيلان، تهران، جامع علمي كاربردي گلستان، محقق اردبيلي، غيرانتفاعي باختر ايلام، اروميه، غيرانتفاعي امام رضا، صنعتي اراك، خليج فارس بوشهر و شهيد بهشتي در اين مسابقات حضور دارند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.
   تاریخ: ۱۸:۴۰ - ۱۲/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۶۲۱