دریافت اطلاعات ...

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹

آيين گشايش چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

آيين گشايش چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور با حضور مسئولان استاني و كشوري در دانشگاه شيراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، مراسم افتتاحيه چهاردهمين المپياد فرهنگي، ورزشي دانشجويان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور با حضور دكتر صديقي، معاون وزير علوم ، تحقيقات و فناوري ، دكتر نادگران رئيس دانشگاه شيراز، دكتر شهنازي، رئيس كميته ملي المپيك و جمعي از مسولان استاني ؛ شامگاه جمعه 12 مردادماه 97 در زمين چمن دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتداي اين آيين، دكتر حميد نادگران خطاب به پسران ورزشكار اظهار داشت: بسيار خوشحاليم كه پس از برگزاري المپياد دختران، با درصد بالاي رضايت مندي، اينك پذيراي حضور گرم شما در چهاردهيمن المپياد پسر سراسر كشور باشيم.
وي ادامه داد : اينك كه شور و شعف حاصل از ماه ها تلاش دلسوزانه و جدي مسئولان برگزار كننده المپياد و تشكيل كميته هاي مختلف و برخورداري از همت بالاي دانشجويان اين دانشگاه در شكل نهضت داوطلبي در قالب المپياد خواهران و برادران به بار نشسته است، شهر شيراز و استان فارس بر خود مي بالد كه ميزبان شادي، هيجان و نشاط قهرماناني از اقصي نقاط كشور است.
رئيس دانشگاه شيراز بيان داشت:كوشش شده تا اين رخداد ملي، در خور شأن و عزت دانشگاهيان عزيز برگزر شود و در ظهور و بروز اين اتفاق شايسته و بايسته گروه هاي زيادي در قالب كميته هاي تخصصي اجرايي با صرف هزينه هاي بسياري مشاركت داشته اند .
وي در انتهاي سخنانش تصريح كرد : در برهه حساس و خطير كنوني كه كشور عزيزمان مورد هجوم همه جانبه دشمنان قرار گرفته، اعلام مي كنيم علي رغم تمام مشكلات و تنگناها به عنوان ملتي زنده و پويا در صحنه بوده و خواهيم بود و با بهره گيري از وحدت كلمه و كلمه توحيد بر كليه مشكلات فائق خواهيم آمد.
دكتر محمدحسين عليزاده ، مديركل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هم در آيين افتتاحيه چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر سراسر كشوردر دانشگاه شيراز اظهار اميدواري كرد: از طريق برگزاري چنين المپيادهايي، بتواينم يك ورزش با كيفيت از نظر فني و اخلاق داشته باشيم كه سرآمد همه كشور باشد و در آينده تيم هاي ملي را در همه سطوح از دانشجويان عزيز تشكيل شود.
وي در ادامه به ارائه گزارش فني از رويداد المپياد چهاردهم پرداخت و گفت: كه المپياد دختران با كيفيت مناسب و با حضور 96 دانشگاه برگزار شد و بي شك حضور نزديك 110 دانشگاه از ورزشكاران پسر بزرگترين رويداد ورزشي آموزش عالي كشور را رقم زده است و براي همه ما باعث افتخار است كه شاهد اين رويداد هستيم.
مديركل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينكه اين رويدادها مقدمه حضور بين المللي است، اظهار داشت : در المپياد دختران كه بيش از دو هزار نفر در 11 رشته ورزشي بود ما شاهد ثبت ركوردهاي بسيار ارزشمند و حضور قهرمانان ملي بوديم كه از اين نظر مي توان با جرأت گفت كه يكي از با كيفيت ترين المپيادهايي بود كه برگزار شده است.
وي ادامه داد :براي پسران نيز شور و شوق عزيزان را كه در اين دو روز شاهد بوديم انتظار همين كيفيت را داريم كه در فضايي دوستانه و صميمي با هم رقابت كنند.
دكتر عليزاده به رشد تعداد شركت كنندگان در المپياد چهاردهم نيز اشاره و خاطر نشان كرد : با رشد شركت كنندگان در اين دوره كه حدود 30 درصد بود ، اميدواريم المپياد پانزدهم كه دو سال ديگر در دانشگاه گيلان برگزار مي شود ، شاهد 5 هزار دانشجوي دختر و پسر باشيم كه نقطه عطفي در ورزش دانشجويي هست.
دبيركل اجرايي المپياد هم گفت: در اين المپياد فرهنگي ورزشي ، 2 هزار و 500 دانشجوي پسر از 120 دانشگاه كشور، تا 18 مرداد ماه با يكديگر رقابت مي كنند.
دكتر فرهاد دريانوش افزود : پسران دانشجوي ورزشكار در 14 رشته فوتسال، هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، دو و ميداني، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا، جودو، كشتي آزاد و كشتي فرنگي به رقابت مي پردازند.
وي گفت: 135دانشجوي پسر در قالب تيم دانشگاه شيراز در تمام رشته هاي چهاردهمين المپياد فرهنگي- ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي سراسر كشور شركت كرده اند.
دبيركل اجرايي المپياد و مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز با اشاره به برگزاري المپياد دختران دانشجوي كشور به ميزباني شيراز گفت: دانشگاه شيراز از 27 تير تا 5 مرداد ماه ميزبان المپياد فرهنگي ورزشي دختران دانشجوي كشور بود كه بر اساس نظر سنجي انجام شده توسط وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ، رضايت مندي شركت كنندگان در اين المپياد حدود 86 درصد بوده است .
دبيركل اجرايي المپياد، با بيان اين كه در كنار برگزاري مسابقات المپياد ورزشي دختران دانشجو، اجراي برنامه هاي فرهنگي و گردشگري بسيار مورد توجه و استبقال قرار گرفت، اظهار داشت: در اين المپياد نيز برنامه هاي فرهنگي و گردشگري ويژه افراد شركت كننده برگزار مي شود و از فرصت حضور شركت كنندگان براي معرفي ظرفيت گردشگري شيراز، نهايت استفاده را خواهيم برد.
گفتني است چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي سراسر كشور از 27 تير تا 5 مرداد (در بخش دختران) برگزار شد و از 11 تا 19 مرداد (در بخش پسران) اجرا مي شود

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۳:۵۹ - ۱۲/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۱۷۸۶