دریافت اطلاعات ...

جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹

آقاي مهدي رجبي؛ مدير نمايشگاه فرهنگي المپياد:

آشنايي با صنايع دستي سنتي فارس و تسهيل در خريد ميهمانان، هدف اصلي برگزاري نمايشگاه فرهنگي المپياد است
همزمان با برگزاري چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور در و به همت مديريت فرهنگي دانشگاه شيراز ، نمايشگاهي در پرديس ارم داير شده است.
آقاي مهدي رجبي؛ مدير نمايشگاه چهاردهيمن المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور در گفتگويي در خصوص برپايي نمايشگاه فرهنگي در حاشيه چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور، گفت: سياست ها و اهداف ما از اين نمايشگاه را در سه بخش مي توان تقسيم كرد : اول معرفي صنايع دستي استان فارس به ميهمانان المپيادي كه به استان ما آمده اند و دوم فراهم نمودن ساعاتي خوش براي اين ميهمان با برپايي ايستگاه هاي بازي و خلاقيت كه توسط يكي از گروه هاي معروف جنوب كشور اجرا شد و سوم تلاش بر اين بود تا فضايي مناسب براي اين ميهمانان فراهم شود تا بدون استرس و تلف شدن وقتشان بتوانند سوغاتي ها و وسايلي را كه لازم دارند به سهولت در اين نمايشگاه تهيه نمايند.
آقاي رجبي افزود: خوشبختانه اين برنامه ها با استقبال بسيار خوبي از سوي عزيزان المپيادي روبرو شد.
مدير نمايشگاه چهاردهيمن المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور ادامه داد: توانستيم در كنار فعاليت هاي ورزشي كه در حال انجام است، با برپايي نمايشگاه فرهنگي فرصتي را فراهم كنيم تا اين دانشجويان در مكاني متمركز و امن و راحت تر اقلام مورد نيازشان را تهيه كنند.
وي با بيان اين كه نمايشگاه هر روز از ساعت 5 عصر تا 11 شب براي ارائه خدمات متفاوت به حاضرين در المپياد داير است ، اضافه كرد: هرچند در ساعات اوليه آغاز به كار نمايشگاه در هر روز تا حدود ساعت 6 به دليل وجود مسابقات اين نمايشگاه خلوت است اما با پايان ساعت مسابقات در هر روز استقبال از نمايشگاه افزايش مي يابد.
آقاي رجبي با خاطر نشان كردن غرفه هاي سرگرمي، خلاقيت و بازي، گفت: اين غرفه ها براي دانشجويان خسته از مسابقات فرصتي فراهم مي كند تا هم سرگرم شوند و هم به آن ها هيجان و شور و نشاط ببخشد كه مسلماً باعث ايجاد نشاط براي ادامه مسابقات براي دانشجويان مي شود.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۱:۲۱ - ۱۳/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۷۹۶