چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

انتشار ششمين شماره نشريه اوج ، ويژه المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور
دانلود نشریه اوج - شماره 6 ضمیمه

ششمين شماره گاهنامه ي اوج ، ويژه چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور منتشر شد .
اين شماره حاوي مطالب ذيل مي باشد :
گفتگو با معاون فرهنگي المپياد ، مديريت تربيت بدني دانشگاه شيراز در يك نگاه ، مصاحبه با مسئولين كميته نهضت داوطلبي ، مصاحبه با سرپرست كاروان دانشگاه شيراز ، المپياد از ديد روساي انجمن هاي ورزشي ، قاب المپياد ، جدول نتايج بازي ها تا كنون ، مصاحبه با مسئول كميته پژوهش و ارزيابي المپياد ، مصاحبه با معاون برنامه ريزي المپياد ، مصاحبه با دبير كميته مشاوره و روان درماني ، مصاحبه با مسئول كميته فضاي سبز ، مصاحبه با مسئول كميته فناوري و اطلاعات ، تاريخچه ي رشته هاي ورزشي ، مصاحبه با مسئول كميته افتتاحيه و اختتاميه ، طنز ورزشي ، مقالات فرهنگي و مطالب متنوع ديگر .
شايان ذكر است دانشگاه شيراز داراي 212 نشريه مجوز دار در زمينه هاي مختلف فرهنگي،اجتماعي،سياسي،اقتصادي،ادبي،هنري،ورزشي و علمي بوده كه بيش از 150 عنوان از آن ها منتشر مي شود .
نشريه اوج با همكاري مديريت فرهنگي دانشگاه، خانه نشريات دانشگاه و مديريت تربيت بدني دانشگاه در قالب 7 شماره در چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي چاپ و توزيع خواهد شد .
علاقه مندان جهت دانلود فايل الكترونيكي نشريه مي توانند به آدرس زير مراجعه نمايند :

تاریخ: ۲۲:۲۵ - ۱۷/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۱۳۱