جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

آمادگي دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز براي همكاري با شهرداري شيراز

ديدار صميمانه آقاي دكترمحمد رضا بذرگر رئيس دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيرازو آقاي دكتر ابراهيم گشتاسبي راد معاون فرهنگي ،اجتماعي و ورزشي شهرداري شيراز، در دفتر رياست دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين جلسه دكتر بذرگر، با تاكيد بر ضرورت همكاري متقابل دانشگاه و شهرداري شيراز در جهت اجراي هر چه بهتر طرح هاي شهرداري خاطر نشان كرد : اين ارتباط متقابل داراي ابعاد مثبتي مي باشد و دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز تلاش مي كند تا با ارائه طرح هاي علمي و ايده هاي هنري، شهرداري را ياري نمايد.
دكتر بذرگر گفت: دانشكده هنر و معماري آمادگي همكاري با شهرداري در جهت برگزاري همايش ها،نمايشگاه ها و نيز ارائه طرح هايي براي زيبا سازي شهر و طراحي المان هاي شهري و معماري شهري را دارد.
معاون شهرداري شيراز هم از آمادگي شهرداري براي اختصاص فضاهاي فرهنگي و هنري براي ارائه آثار دانشجويان بخش هنر خبر داد و خواستار همكاري دانشكده هنر و معماري در راستاي ارائه طراحي المان هاي سراي محلات وهمكاري دانشجويان در طراحي پرچم شهروندي شد.
دكتر گشتاسبي راد اظهار داشت: چنانچه دانشجويان معماري دانشكده تمايل داشته باشند پايان نامه كارشناسي ارشد خود را بر روي بافت قديم تهيه نمايند، شهرداري شيراز آماده هرگونه همكاري مي باشد.
در پايان اين ديدار مقرر شد تفاهم نامه اي در راستاي گسترش همكاري هاي بين شهرداري شيراز و دانشكده هنر و معماري تنظيم و منعقد گردد.
   تاریخ: ۲۳:۱۵ - ۱۷/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۴۱۱