جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

برگزاري نخستين كارگاه آموزش آخرين قوانين داوري در تكواندو

همزمان با چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در دانشگاه شيراز ، نخستين كارگاه آموزش آخرين قوانين داوري در تكواندو برگزار شد.
چهاردهيمن المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور، فرصتي را دست داده است تا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، در راستاي توسعه ورزش همگاني بخصوص براي دانشجويان، برنامه هايي را تدارك ببيند تا ورزشكاران دانشجو بتوانند در كنار مسابقات خود نه تنها با آخرين قوانين روز دنيا در مورد رشته فعاليت خود اطلاعاتي كسب كنند، بلكه شيوه هاي ورزش سالم براي سالم ماندن را نيز بياموزند.
در همين راستا اولين دوره كارگاه توجيهي داوري و مربي در حاشيه اين المپياد برگزار شد. اين دليلي شد تا به سراغ دكتر راهپيما، مسئول انجمن تكواندو وزارت علوم برويم و دراين مورد با هم سخن بگوييم. گزيده اي از سخنان دكتر راهپيما از منظر شما مي گذرد:
- آقاي دكتر عليزاده، مديركل تربيت بدني وزارت علوم براي اولين بار اين طرح را بيان كرد تا به عنوان همگاني كردن ورزش دانشگاهي در سطح دانشگاه هاي سراسر كشور وارد دور تازه اي شود. در همين راستا نشست هاي متعددي با مسئولان دانشگاه هاي سراسر كشور و انجمن هاي ورزشي وزارت خانه برگزار شد كه نتيجه اين تلاش ها تفاهم نامه هايي با برخي فدارسيون هاي ورزشي است.
- زماني كه از ما برنامه خواستند ديديم كه المپياد تنها جايي است كه همه مسئولان و دانشجويان دور هم هستند و بهتر اين است تا از اين فرصت استفاده شود.
- طرح ما اين بود تا در همين المپياد اولين برنامه خود را كه كارگاه توجيهي داوري در تكواندو است اجرا كنيم، همچنين اميد داريم بقيه برنامه هاي خود را در شش ماهه دوم برگزار كنيم.
- با هدف ارتقا تكواندو در دانشگاه هاي سراسر كشور ، براي اولين بار اين كارگاه برگزار شد و در ادامه كلاس داوري، مربي گري، و روانشناسي در تكواندو را در شش ماهه دوم سال اجرا خواهيم كرد.
- كارشناسان دانشگاه هاي كل كشور اعم از مربي ها، داورها و همه كساني كه در بحث تكواندو دستي در كار دارند و دانشجويان مي توانند در اين دوره ها شركت كنند.
- برخي دانشگاه ها كه يكي دو بازيكن دارند معمولاً يكي از همين دانشجويان را به عنوان مربي قرارمي دهند كه مي توانند در اين كارگاه ها شركت كنند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۳:۳۲ - ۱۷/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۲۲۱