دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷

معرفي برترين هاي دو روز پاياني مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور در شيراز

برترين تيم هاي روز هفتم و هشتم مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور در شيراز مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، در دو روز پاياني مسابقات هندبال پسران دانشجوي كشور 8 ديدار برگزار شد.
سرپرست اين مسابقات گفت: تيم علم و صنعت 23 بر 21 در برابر ايلام به برتري رسيد و نتيجه ديدار تهران با ساري به دليل حاضر نشدن تيم ساري، 10 بر صفر به سود تهران اعلام شد.
دكتر زارعي افزود: ديدار حكيم سبزواري با فردوسي مشهد، 21 بر 20 به سود حكيم سبزواري به پايان رسيد و شيراز 29 بر 17 نتيجه را به اصفهان واگذار كرد.
وي گفت: در روز هشتم و پاياني اين مسابقات تهران 90 بر 32 علم و صنعت را شكست داد و نتيجه ديدار ايلام و ساري به دليل حاضر نشدن تيم ساريِ، 10 بر صفر به سود ايلام اعلام شد.
سرپرست اين مسابقات افزود: شيراز 29 بر 20 نتيجه بازي را به فردوسي مشهد واگذار كرد و اصفهان 29 بر 11 در برابر حكيم سبزواري به برتري رسيد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۷:۳۰ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۱۲۸