پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

پايان روز دوم مسابقات جودو المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

برترين هاي سه وزن مسابقات جودو المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، در دومين روز مسابقات جودو پسران در المپياد دانشجويان پسر كشور، ورزشكاران در سه وزن با هم پيكار كردند.
سرپرست مسابقات جودو پسران گفت: در وزن منفي 60 كيلوگرم ، احسان مهماندوست از بجنورد به مقام نخست دست يافت، مجتبي محبت از فني حرفه اي دوم شد و عباس عليزاده از خواجه نصيرالدين طوسي و حامد اميني زمان از فردوسي مشهد به صورت مشترك به مقام سوم رسيدند.
دكتر پدرام ميرزايي افزود: در وزن منفي 66 كيلوگرم ، مقام نخست به جعفر فيروزآبادي از غيرانتفاعي سناباد گلبهار رسيد، محمد نبي پور از پيام نور دوم شد و محمد امين حجتي پور از دانشگاه امام خميني قزوين و محمد مهدي آقامولائي از فني و حرفه به طور مشترك به مقام سوم دست يافتند.
وي ادامه داد: در وزن منفي 73 كيلوگرم،علي شاهورديان از بجنورد و محمد شمشيري از غير انتفاعي سناباد گلبهار به ترتيب اول و دوم شدند و بهادر محرمي از رجا و احسان هنردوست از فني حرفه اي به صورت مشترك در جايگاه سوم ايستادند.
اين مسابقات با حضور 80 دانشجو از 34 دانشگاه به مدت دو روز در شيراز برگزاري شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

منبع خبر:
.