شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

جامع علمي كاربردي گلستان ، قهرمان مسابقات واليبال پسران دانشجوي كشور در شيراز

تيم دانشگاه جامع علمي كاربردي گلستان بر سكوي نخست مسابقات واليبال پسران دانشجوي كشور در شيراز ايستاد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، مسابقات واليبال پسران دانشجوي كشور در شيراز با معرفي برترين ها به پايان رسيد.
سرپرست مسابقات واليبال دانشجويان پسر كشور در شيراز گفت: تيم جامع علمي كاربردي گلستان با برتري سه بر يك در مقابل تهران به مدال طلاي اين رقابت ها دست يافت و مدال نقره به تيم تهران تعلق گرفت.
دكتر كوروش قهرماني تبريزي افزود: در ديدار رده بندي، پيام نور گيلان نيز با نتيجه سه بر يك در برابر اصفهان پيروز شد و مدال برنز را دريافت كرد و اصفهان به عنوان چهارم رسيد.
وي گفت: تيم هاي سيستان و بلوچستان و غيرانتفاعي فردوس مشهد به ترتيب در جايگاه هاي پنجم و ششم ايستادند.
اين مسابقات با حضور 18 تيم در 4 گروه به مدت 8 روز برگزار شد.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۰:۱۲ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۳۹