شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷

تهران، برترين تيم بسكتبال دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

مسابقات بسكتبال دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز با معرفي برترين ها به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، مسابقات بسكتبال دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز با برگزاري سه ديدار به پايان رسيد.
سرپرست مسابقات بسكتبال پسران دانشجوي كشور در شيراز گفت: تيم تهران 89 يزد 59 در برابر غيرانتفاعي سناباد گلبهار به برتري رسيد و در جايگاه نخست اين مسابقات قرار گرفت و غيرانتفاعي سناباد گلبهار دوم شد.
دكتر محمد رضا برومند افزود: شيراز 69 بر 67 بازي را به صنعتي اميركبير واگذار كرد و به اين ترتيب صنعتي اميركبير درجايگاه سوم ايستاد و شيراز چهارم شد.
وي گفت: ديدار صنعتي شاهرود و شهركرد، 73 بر 66 به سود شاهرود به پايان رسيد و شاهرود در جايگاه پنجم و شهركرد در جايگاه ششم قرار گرفتند.
مسابقات بسكتبال پسران دانشجو با حضور 16 تيم در قالب 4 گروه برگزار شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۱:۱۳ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۱۱۳