شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۷

پايان مسابقات كاراته المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

مسابقات كاراته المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز با معرفي برترين ها به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، برترين هاي مسابقات كاراته المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز مشخص شدند.
سرپرست مسابقات كاراته دانشجويان پسر گفت: در كاتاي انفرادي ابوالفضل شهرجردي از اراك به مقام نخست رسيد، فريد حقيقي از تهران دوم شد و دانيال ممبيني از پيام نور خوزستان و بابك ايمانيان از شيراز به طور مشترك در جايگاه سوم ايستادند.
آقاي دكتر منصور صاحب زماني افزود: در بخش كوميته كه در 6 وزن برگزار شد، در وزن منفي 55 كيلوگرم احد اسكندري سيف الديني از وليعصر رفسنجان به مقام نخست رسيد، محمدرضا اجلالي از بوعلي سينا همدان دوم شد و مقام سوم مشترك به محمد قاسمي از تهران و اميرمحمد استاد حسني جنت آباد از يزد رسيد.
وي گفت: مقام هاي اول و دوم منفي 60 كيلوگرم به محمد امين قنبري از كرمان و محمد عمراني از زابل رسيد و حامد سميعي نسب از گيلان و محمود شاهپري از سمنان به صورت مشترك سوم شدند.
سرپرست مسابقات كاراته دانشجويان پسر گفت: محمد امين تقي پور از تهران در وزن منفي 67 كيلوگرم اول شد، محمد شاهپري از سمنان به مقام دوم رسيد و محمدعلي صالح نژاد از قم و محمد علي لطفي از علم و صنعت ايران به طور مشترك در جايگاه سوم ايستادند.
آقاي دكتر منصور صاحب زماني افزود:در وزن منفي 75 كيلوگرم محمد حسين حسيني از قم اول شد، خشايار مرادي از شيراز به مقام دوم دست يافت و مقام سوم مشترك به مصطفي غفاري از غيرانتفاعي بينالود و مسعود عباسي از علمي كاربردي قزوين رسيد.
وي گفت: سعيد عباسي از گيلان و رضا اسماعيل نژاد از اروميه در وزن منفي 84 كيلوگرم به ترتيب اول و دوم شدند و سيدامير يوسف حسيني از شهيد باهنر كرمان و مهدي زماني قرمز خليفه از صنعتي اروميه به صورت مشترك به مقام سوم دست يافتند.
سرپرست مسابقات كاراته دانشجويان پسر گفت: مقام اول و دوم مثبت 84 كيلوگرم به ترتيب به كوشا تيموري از شهيد بهشتي تهران و احمد بالدي از پيام نور خوزستان رسيد و مجتبي اكبرزاده از تربيت دبير شهيد رجايي و سيد مهدي ولي لو از اروميه به صورت مشترك سوم شدند.
اين مسابقات با حضور 120 كارته كا از 38 دانشگاه به مدت دو روز برگزار شد.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۲:۱۱ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۱۷۴