چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

سوت پايان المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

تيم دانشگاه تهران، پيروز بزرگترين رقابت فرهنگي ورزشي، دانشجويان پسر كشور در شيراز شد.
بزرگترين رقابت فرهنگي ورزشي، دانشجويان كشور امشب در شيراز به كار خود پايان داد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، دبيركل اجرايي المپياد و مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز گفت: تيم دانشگاه تهران صدرنشين المپياد فرهنگي ورزشي، دانشجويان پسر كشور شد و دانشگاه شيراز به جايگاه پنجم اين المپياد رضايت داد.
دكتر فرهاد دريانوش افزود: 2 هزار و 500 دانشجوي پسر از 120 دانشگاه كشور، به مدت 8 روز در بزرگترين رويداد فرهنگي ورزشي دانشجويان با يكديگر رقابت كردند.
وي گفت: پس از 8 روز رقابت تنگاتنگ، دانشجويان دانشگاه تهران توانستند در مجموع با كسب 313 امتياز در جايگاه نخست قرار بگيرند و به جام طلايي اين مسابقات دست يابند.
دبيركل اجرايي المپياد گفت: دانشگاه شيراز كه ميزبان اين المپياد بود با به دست آوردن 108 امتياز به مقام پنجم اين مسابقات بسنده كرد.
دكتر فرهاد دريانوش افزود: دانشگاه فني حرفه اي مازندران با كسب 161 امتياز به جام نقره اي المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور دست يافت و جام برنز اين المپياد به فردوسي مشهد با 154 امتياز رسيد.
وي گفت: دانشگاه خوارزمي نيز با 119 امتياز در جايگاه چهارم اين المپياد قرار گرفت.
دبيركل اجرايي المپياد و مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز با بيان اين كه دانشجويان در 14 رشته ورزشي رقابتي چشمگير با يكديگر داشتند افزود: فوتسال، هندبال، واليبال، بسكتبال، تنيس روي ميز، بدمينتون، دو و ميداني، شطرنج، كاراته، تكواندو، شنا، جودو، كشتي آزاد و كشتي فرنگي رشته هاي المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در دانشگاه شيراز بود.
دكتر دريانوش، با اشاره به برگزاري برنامه ها و مسابقات فرهنگي برگزار شده در اين المپياد ، حضور دانشجويان سراسر كشور در شيراز را فرصتي مناسب براي معرفي فرهنگ، هنر و جاذبه هاي گردشگري شيراز و استان فارس توصيف كرد .
دانشگاه شيراز از 28 تير تا 4 مرداد ماه امسال نيز ميزبان دختران دانشجوي كشور براي برگزاري المپياد فرهنگي ورزشي دختران بود .
لينك دسترسي به دره بندي دانشگاه ها بر اساس امتياز :

تاریخ: ۲۲:۲۲ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۸۸۵